arkadaşlar fakara ya katılıyorum bencede en iyisi bu kolada karbondioksitten tut diğer katkı maddelerine kadar hepsi zararlı .
Printable View
arkadaşlar fakara ya katılıyorum bencede en iyisi bu kolada karbondioksitten tut diğer katkı maddelerine kadar hepsi zararlı .
fazlası zarar tabiki yetişkin insanlar için fazla zarari yok ama çoçuklar için iyi değil
kesinlikle ve kesinlikle zararlı.
Sigara kadar olmasada üstüne sağlığa zararlıdır yazılacak kadar zararlı. illaki kimayeger-uzman olmaya gerek yokki. biraz araştırın ve düşünün. sonuca varacaksınız. hiç sevmem..
Bildiğim kadarıyla zararlı.
bencede kesinlikle zararlı
Bana göre zararlı degil biraz şişmanlatıyor.Yıllardır içerim zarraını görmedim:) Şu an bile içiyorum alışkanlık
bence zararlı içmemek lazım ama sigara da zararlı fakat doktorlar bile içiyor bu da aynı zararlı ama bile bile iciliyor zorunlu kalmadıkca içmiyorum
tüketilen ülkelere göre bişeyin zararlı olup olmadığını söylemek saçma...
Uyuşturucuda tüketiliyor. zararlı değilmi? Bir ara mcdonalds ların öbez yaptığını söylüyorlardı. Abd mc lere çok gidiyorsa zararlı değilmi?
Sigarada çok tüketiliyor zararlı değilmi?
Bunları "insan sağlığına zararlı olsa abd ve avrupa ülkelerinde en fazla tüketilmez" diyen arkadaşlarıma söylüyorum...
Ben sağlıkçı değilim. Duyduğuma göre kola zararlı. Bende inanıyorum zararlı olduğuna. Haa içindeki gazı çıkarmak için soda niyetinede içersen belki faydalı. ama genel olarak zararlı olduğuna inanıyorum...
Bir şeyin propagandasını yeşilk sermaye yapıldığında dikkate almamak çok güzel bir hareket. çok mantıklı. fesüphanallah...
selametle...
bence bu tür gazlı içeceklerin hepsi zararlı bunların yerine meyve suyu içmek daha faydalı arkadaşlar.
zararlı