Evet bizde redline yi aldığımızda aynen öyleydi umarım sende bizim düştüğümüz duruma düşmezsin
Printable View
Bende 3 hafta önce bu cihazdan aldım ve şuan aldığıma pişmanım. Dün türksatın kanal güncelleme frekansından kanal arattığımda o kadar emek verip düzenlediğim kanal listesi yok oldu ve yüzlerce hotbird kanalınıda türksat kanallarının arasına yerleştirdi.Ve cihaz özellikle hotbird uydusuna geldiğimde inaanılmaz şekilde kasıyor ve haatta donuyor.
Bazende uydudan güncelleme bölümünde güncelleyeceğim seçeneği çoğu zaman ulaşamıyorum yani güncelleyemiyorum. Güncelleme ekranındaki kırmızı sinyal çizgisi güncelleme tuşuna bastığımda yokoluyor.
Demekki redline yenibir seri cihaz daha çıkarıyor. Yeni cihaz çıkacağı zaman hep böyle yapar. Önce güncellemeyi kapatır. Sen sorunlarla uğraşırken cihazını 10 ytl sayalım size yeni bir cihaz verelim der.
EMMİ kardeş doğru söylüyor.Bende aynı cihaza sahibim şifreli kanallar arası gezerken bile makina donuyor.Birde uyduruk yabancı kanallarından başka bir şey açmıyor.En güzel seyredilecek kanallar şifreli eeee ben niye şifre çözen kendini güncelliyen bir cihaz aldım.Emmi yerden göğe kadar haklı ya cihazı düzeltin yada satışlar bomba gibi tersine patlıyacak ona göre bir sürü şifreli kanal ne işe yarar bu makina atv shoıw kanal d star sepet tak izle
Umarım bu yazılanları redline görür.
arkadaşlar sözü gecen her iki cihazında işlemcisi ağır çalışıyor yani şifreli bir kanal ***leri değişmiş se yandınız ***leri güncellemeden kanal değiştirmeniz zorlaşacaktır
cihazlarda hareketler ağırlaşacaktır cünki o anda cihaz ***lerle meşkul olduğundan sizin komutlarınızı gec algılıyor bilginize,Saygılarımla.
Hayır üstad göremez çünkü markası üzerine peşkeş çektiği x forumda adamlarıyla cebelleşiyor,Önce o forumda yaptığı karalamaları düzeltmesi lazım..Bir forum bir markanın afedersiniz ama köpeği olur mu oluyor işte arkadaşım oluyor malesef..:smiles22:
Merhaba arkadaşlar biz goldmaster satıcısıyız çevrenin baskısıyla 10 adet redline aldık ve hepsini sattık sattığımız 10 müşterizlede akraba olduk. Hergün olmasada 2 güne bir kucaklarında cihaz geliyorlar bu yavaş çalışıyor yada çözmüyor yada atv 5 tane oldu diye sürekli reset atıp yeniden yükleyip gönderiyoruz. Sözde uydudan güncelleme var valla ben geri kalan cihazları iade ettim. Satışı durdurdum. Bir de servisini arayıp sorduğumuzda (ilk defa sizden duyuyoruz redline böyle hatalar yapmaz siz anteni ayarlayamamışsınızdır diyorlar.) tabii biz anten ayarından anlamıyoruz 20 yıldır öğrenemedik hele redlineyi beceremedik kuramadık bizde bir sorun var galiba. Ben şimdi Goldmasteri öpüp başıma koyuyorum. Ne uydudan güncellemeymiş ya. Aldatmacadan başka bir şey değil Saygılarımla
emmi usta çok haklısın Redline satmak ve sonrası müşterinin memnun kalmaması çok acı