zaten bunlar o.ç hepside ben bi kere bunların tuzağına düştüm çok zor kurtuldum
Printable View
zaten bunlar o.ç hepside ben bi kere bunların tuzağına düştüm çok zor kurtuldum
milleti enayi yerine koyuyorlar ben asla üye olmam üye olanıda engellerim yazan arkadaşa teşekkürler
kızımda kanıp uye olmuştu cok şükür 80 kontür zararla üyeliğmizi iptal edip kurtulduk aman cok dikkat edin arkadaşlar :wave:
bence gsm şirketlerini protesto etmeliyiz bazı uyanıklara canak tuttukları için ama nasıl yapacagız birlik beraberlik olabilirmiyiz tüketici hakları dernegine şikayet etsek olmazmıAlıntı:
Bu firmalar gsm operartorleri ile anlaşıyor sonra uyanıklık yaparak tv de ve internette reklam yapıyorlar aslı astarı malesefki yok buna tv ler gsm operatörleri gözyumuyor yani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesapı.
Daha öncedende demiştim internette özellikle bedava kontor-bedava melodi reklamlarına aldanmayın bu bir dolandırıcılıktır
paylaşımın için teşekkürler
kardeşler bende işe yaramaz hattımdan üye olurum kontür yüklendenmi ararım herkezii 100 kontür bittimi hediye olan sonra hattımı kapatırım olur biter ne dert ne tasa bee 100 kontür ü catır catır yerim bee beni kimse kandıramazz heee :)
Hep beraber protesto edelim arkadaşlar ve elimizden daha ne geliyorsa yapalım.Hadi düşünelim ve paylaşalım.
yahu konu ile ilgili yorumları şöyle bir okudumda hep şirketlere kızılmış hiç kendimizde suç aramamışız.arkadaşlar adamlar biliyorlar kazın nasıl yolunacağını.artık bizim ve de halkımızın biraz uyanması kendine gelmesi lazım olur olmaz şeye inanırsan olacağı budur yani demek istediğim halkımız bu kadar saf olmasa böle bi girişimde de bulnulmazdı.
kanunlarımız parası olanlariçin var heralde göz göre göre bizi aldatıyorlar herşey için kanun veya kişiye göre kanun çıkıyorda bunlar için niye çıkmıyor.sayğılarımla..!!!!