ben katılmadım daha yeni kontör yülemiştim ondan sonra başladı kampamya biraz daha bekliyeyim yani tekrar kontör yükleceğim zaman uyarsa bana değiştiririm tarifemi.
Printable View
ben katılmadım daha yeni kontör yülemiştim ondan sonra başladı kampamya biraz daha bekliyeyim yani tekrar kontör yükleceğim zaman uyarsa bana değiştiririm tarifemi.
250 kontor yükleyenler için guzel tarife konbara yok ama 50 kontorle kaç dk konusuluyorki turkcell de bence bu kampanya cok konusna ve cok kontor yukleyenler için ideal..
güzel bir uygulama
5 dk sı bir kontör uygulaması vodafonda kaç yıldır var.her ay 100 kontör yükleme zorunluluğu var.turkcell in başlattığı bu kampanyanın neresi süper.hiç bir operatör almadan vermez.bunlar işin tuzakları.çok basit argümanlara kanıp aldanıp hemen zıplamamak lazım.ayda 40 ytl paramı aldıktan sonra bu kampanyanın neresi süper olabilir ki..40 buraya 40 adsl ye 30-40 sabit telefona derken soyuluyoruz resmen...
Parayı mezara götürmek için kazanmıyoruz, sadece ihtiyaçlarımız doğrultusunda kullanıyoruz.Eğer ADSL kullanmazsan ona da para wermezsin ki bu da işine gelmez sanırım.Her ihtiyacın bir karşılığı var sonuçta...
bende türkcell kullanıcısıyım yıllardır türkcell bu aralar milleti iyice keriz kerine koymaya başladı yapıyorsan 100 kontor yap 150 kontor nerde satılıyor bilen varsa söylesin lütfen
aslında her türlü kampanyalata dikkat etmek gerikyor.kampanyı düzenleyen firmalar bunları süsleyip,püfleyip cazip hale getiriyollar.TV'deki reklamlara dikkat edersinz alta
100 km.hızla yazılar geçiyor,o' yazıları okuya bilmek için ya büteç kulmak gerikiyor,yada kumandadan pause tuşuna basman lazım.Siz siz olun araştırmandan karar vermyein
ne tavukmuş be kardeşim ha bire tarife yumurtluyo valla ben karıştırdım ne ne dğildir galiba amaçta bu