Alıntı:
anlaşılan hepsi tek yanlı olacak arkadaşım
aceba yansız ve tarafsız kanal varmı
ben tarafsız bir kanal goremedim bugüne kadar hic
Printable View
Arkadaşlar, bu ülkede yansız yayın yapmak yasak bunu bilmeniz gerekirdi oysa! Kanaltürk'ü nasıl batırma noktasına getirip sattırdılarsa bu kanalıda aynı akibet bekliyor demektir. Reklam verenlerin hafif kulağını çekersin, kanal battı gitti.
Yav birde şu tarafsız ayaklarınız yok mu, kargalar bile gülmüyor artık bu tür yalanlara diyeceğim izninizle. Çünkü izlediğiniz kanallar pek mi tarafsız Allah aşkına? Ha! Şunu deyin anlarım. Arkadaş bu kanal benim fikrime uydun yayın yapmıyor ve izlemiyorum derseniz tamam. Ama tarafsızlık edalarıyla taraflı yayın yapmakta bir başka takiyye şekli mi oluyor acaba?
Saygılar.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
emmi arkadaşımın mesajını bir daha okursan cevabını orda bulursun
TRT kanallarıda herzaman tepede kim varsa onun yanında olmuştur
yani hükümet yanlısı yayın yapmakta herzaman oldugu gibi gecmistede bugunde boyle...
Bu dun de boyleydi bu gun de boyle farklı bırsey yok
Başbakanın Aydın Doğana çekdigi Rest Basın Camiasını Geri Adım Attırdı Ciner Geçmişte Yaptıkları Medya Baskısı Ile Işyapmadevrinin Kapandığını Görmüş Olsa Gerek Kasım Paşalı R.t.erdogan Meydan Okudu Iki şapkalı Istemiyor Işadamların Ya Medya Yada Işadamı Kimligi Istedigimi Verirsin Yoksa Benim
Medyam Varha Sana Yapmadığımı Koymam Gözdağı Artık Sökmüyor O Devir Kapandı Artık Bunuda Medya Sahipleri Görüyor Artık Yolun Neresinden Dönerlerse Oda Kar Yakında Doğan Ve Karamehmetlerde Geri Adım Atarlar Işci çıkarmaya Başlarlar Bu Günlere Son Saldırılarını Yapıyorlar Ali Kırca Ve Ugurcugum Biran Zade Son Hamle Ve Gayretlerini Yapıyorlar Eski Iktidarlardan Kopardıkları Imkanları Bu Iktidardan Da Koparmak Için Amma Sayın Başbakan çok Sert çıktı Artık Eskisi Gibi Olmayacak Dostlar Görünen Köy Kılavız Istemez.türkiye Nin önü Açılacak Bu Millet Kime Görev Vermişse Iktidarda O Olacaktır.medya Patronları Veya Milleti Yok Sayan Jokebenler Degil. Uyanalım Artık.türkiyemiizin önü Açılıyor.gözünüz Aydın.....
ciner grubu yine batışta tmsf yine el koyabilir kanallarına