-
Erzurum çiftli pide 1,4 ytl yumurtalı 1,5 ytl
fırıncılar da bir yıl ramazan gelsin diye bekliyorlar
bence fiat normal
-
arkadaşlar ben ist avcılar da oturuyorum fırınlarda 1,5 ile 2 arası marketlerde 1 ytl den gidiyot fiyatlar
-
abi iki pide alayım dedım 6 ytl dedi vallahı bugun calıstıgım pıdeye gıttı:D:yawn:
-
bence pahalı arkadaşlar ıspartada 1250 on bir ayın sultanı fırsatcılara yarıyor
-
Evet arkadaşlar bizim burdada 1,5 ytl den satılıyır ekmekse 600 kuruş bencede pide fiyatları pahalı
-
arkadaşlar şimdi gittim bi markete 1,5 ytl pide Kocaeli Körfezde de pahalı
-
-
bizim burada trabzonda geçen sene 1.5 ytl idi bu sene 2.00 ytl tabiki pahalı
-
Arkadaşlar kaç gram olduğunu da yazarsanız.Çünkü gramajına göre de değişir fiyatlar.Saygılar ...
-
Bence de çok pahalı.. Kocaeli' deyim ve 1,5 ytl normal 1,6 ytl yumurtalı.. İnsanın oruçken canı tabi çekiyor.. Ama fırıncılarda mübarek Ramazan ayını fırsat bilerek bile bile bahaneler ve pahallılık yapıyorlar bence. Bu kadar da olmaz diyorum ben..
Maliyetinden bahsediyorlar neyin maliyeti Kdv ne kadar ödüyorlar ki.. Elbette herşeyin olduğu gibi ekmegin de pidenin de bir maliyeti vardır ama daha makul bir fiyatla sunabilirler bence halka.. Mesela bazı mesajlar da 1 ytl diyor arkadaslar ve buna bile pahalı diyorlar biz burda 1,5 ytl' ye mahkum olmuşuz. Burda da 1 ytl olsa biçok alamayan insanlar bile alabilirler.