Türksatta yayın yapan bütün yasal kartları okuyor..
bunun dışında birde bulgar dili eklenmiş..
Printable View
Türksatta yayın yapan bütün yasal kartları okuyor..
bunun dışında birde bulgar dili eklenmiş..
2000superxplus uydu alıcısına 19 08 2008 yazılımı attım makine kitleniyor 0 işareti ön panelde yazıyor 08 07 20008 yazılımı attığımda makine düzeldi yazılım normal attığımda almıyor hata veriyor her iki yazılımdada botlan attığımda birini alıyor 08 07 2008 yazılımı 19 08 2008 yazılımını almıyor acele yardım selamlar
yardım lütfen bende next 2000 ye cis plus usb var yazılım attım şimdi ise kanal yok diyor ve aratirdıgımda kanalları buluyor ama yine kanal yok yazyor ne yapmalıyım
hocam oncelıkle emeklerınız ıcın cok tesekur edıyoruz benım bır sorum olucaktı.thor uydusundakı nat geo wıld hakkında bır bılgıjn varmı acaba,bırkac gundur kanal acık fakat ekranda please rescan yazıyor sorun ne olabılır sımdıden cok tesekur ederım bırde kanal 24 artık 2 a da değılmı
nextye2000cı plusa705b yazılımı varmı yoksa rahmetlimi oldu bunlara yazılım
Cihaza yazılımdan sonra reset attınızmı?Atmadıysanız yazılımın saglıklı çalışması acısından sorunlarla karşılasabilirsiniz.Alıntı:
Şu anda gorunurde birşey yok bekleyin
İyi günler. Ben yazılımı yükleyip cihazı resetledim. Fakat ds yasal kartım ile kanallar açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
emeği geçenlere teşekkürler
ben yazılımı attım lig tv ve dsmart kartı mükemmel çalışıyo herhangi bir problem yok ama beni korkuttunuz d smartı çıkarttım