lincoln serbes vuruş kullandım 25 metreden. yaser kafayla taktı... :)
Printable View
lincoln serbes vuruş kullandım 25 metreden. yaser kafayla taktı... :)
ikinci yarı kötü bir futbolla aldığımız bir maç.ilk yarı iyiydik ama ikinci yarı berbat..
skor önemli olan diyrum ve bundan sonraki maçlarda iyi futbolla beraber bu skorları diliyorum... TEBRİKLER CİM BOM BOM..
Basri kardeş, kimseler bizi tebrik etmemiş. Bari biz kendi, kendimizi tebrik edelim. Centilmenlik adına değil mi? Eğer ki GS yenilseydi bakacaktın sen burdaki sayfalar dolusu eleştiriye. Ama tebrik etmeye gelince kimse yok. Bundan sonra bizim takımlar kimle oynarsa bende rakip takım adına buralarda yazmazmıyım! Karın ağrısı nasıl oluyormuş görsünler.
Saygılar.
sağlık olsun be üstat hiç değilse hezimete uğrayıpta baş sağlığı dilemiyorlarya birde onlara sor:wave: :wave: :wave: :wave:
ben nasıl izleyeceğim
eljezire 3 maç bittikten hemen sonra tamamını geniş yorumu ile galatasaray maçını verdi srg şifreli verdi ***lerini girip çözebilenler izledi. teprikler cimbom çokda asılmadın amma sebebini biliyoruz lig maçı bursa spor kaygısı idi onun için çok yormadı kendini teprikler.önemli olan neticeyi cemiledir.
Merak etme Basri kardeş ve diğer arkadaşlar, centilmenliği kimse bizden ödünç dahi alamaz. Benimkisi bir sitemdi sadece. Yenilseydik valla millet bayramı seyranı bırakır burda demediklerini bırakmazlardı ya neyse. Cöntülmenlik bizde kalsın gene de.
Saygılar.
konu kapatılmıştır.