Kiminin atının eğeri atlastan,
Kiminin sırtında çulu yok..
Yunus EMRE
Printable View
Kiminin atının eğeri atlastan,
Kiminin sırtında çulu yok..
Yunus EMRE
Yazık !Bu milletin yarısı 500 YTL ile geçiniyor.Bu adama bukadar fazla para verenler vicdanen rahat edebiliyorlar mı?
yargic 1 simdi sen 200 0000 yt. maasin olsa acaba böyle yazarmisiniz
çok şaşırıyorum valla yorumlara diyelimki miili takımın başında fatih terim değilde trapattoni yada aragınes yada lucescu falan aklınza hangi isim gelirse işte kim aldığı parayı burda eleştiri getirmidi hiç kimse adı fatih terim diyemi türk olduğu içinmi oluyor bunlar saçma hem fatih terim kiminin hoşuna gider kiminin gitmez ama adam kariyerli adam daha 4 ay önce avrupa 3 cüsü olduk okadar sakat futbolcuya rağmen adam eleştirliyor fatih terim değişik biri hiç kimsenin beklmediği şeyleri yapıyor farklı biri bu ülkede avrupda başarı varsa baş mimarlarından biri fatih terim aldığı para helal olsun ona verdiğimiz paranın 5 mislini yabancıya versedik bukdar başarılı olamazdık
ne alakası var kardeşim...
bizlerde bahsettiğin 200 0000yt almıyoruz diyemi sitem ediyoruz zannediyorsun?
insaf....memleketteki asgari ücreti biliyorsundur...ilk 6 ay %6, ikinci altı ay %5 zam yapılacaktı yapıldı...toplam %11...kaç para şuan asgari ücret?
ve fatihin aldığı para ne kadardı? % kaç zam geldi?
aradaki uçurum herkesi rahatsız etmeli? bunu söylüyoruz...
selametle...
utanmadan maaşı alıyorlar takında başarı yokki yazıklar olsun bu kadarda olmaz be
Her kafadan bir ses çıkmış, çok bilen varsa yapsında ondan sonra konuşsun.Neymiş efendim 13 gol yiyen takıma gol atamamışız.Fatih Terim mi çıkıp sntrofor oynayacak.Halil'i avrupa şampiyonası kadrosundan çıkardı diye kıyameti kopardı millet, o Halil % 100 golleri kaçırmayıp atsaydı kimse bu gün bunları yazmazdı.
Elim yabancılarına tonlarca para ödeniyor, kimse tıkını çıkarmıyor.Neymiş efendim atih hocaya çokmuş.Getilecek hocaya az mı verileceği zannediyorsunuz.
Herkes bildiğini yapsın,bilmiyorsa sussun.
benimle ne ilgisi var kardeşim memlekette insanlar yiyecek ekmek bulamazken 500 ytl. asgari ücretle geçinmeye çalışan insanlar varken hakettiği halde kazanamayan insanlar varken bu adamın hiç bişey vermeden bu parayı hakettiğini düşünüyorsan başka bişey demiyorum.
ben futboldan anlamam seyretmemde zaten bu milli takım maçıda olsa farketmez maç denince aklıma yanlızca maç bitimi silah sesleri kavga ve küfür gelir.o yüzdende seyretmem ancak bencede çok paralar bunlar o kadar aç varken.böyle paralara yazık.bu antronör içinde futbolcu içinde geçerli.ama böyle olmasınıda gene bizler isteriz.annemin bir sözü var sigara için:parasını el alır.dumanını yel alır derdi sana kalır
anlıycanız bir futbol kulübünde çalışan 300-500 kişidir.yanlızca yerler.üretim yoktur çünki ama onun sermayesi ile 10-20 tane orta bütçeli fabrika kurulur.dünyakadar çalışanı bir okadarda getirisi olur.sakın kızmayın bu benim fikrim
saygılar
Sözler sahibinin karakterini yansıtır.Alıntı:
Kimsenin parası zorla alınmıyor. Avrupa şampiyonasında olduğu gibi, Milli takımın Fifa ve Reklamlardan aldığı paraya oranla küçük bir kısmı futbolcu ve antrenörlere veriliyor.