haram olsun
Printable View
haram olsun
Bak güzel kardeşim; yazdığın iletiler konu başlığı ile ilgili olsun. Ne alakası var şimdi kutlu doğum haftasının, türbanın filan konuyla? Haa! Sapla samanı birbirine karıştırıp; teröristbaşının üzerinden ordu düşmanlığı yapacağım diyorsan, kusura bakma senin gibilere, burda onu yaptırmayız.Alıntı:
Tartışmayı şirazesinden çıkarmayın.
Saygılar.
bu adamı F tipi ceza evine gönderseler ne fark ederki nasıl olsa yine dağa haber ulaştırıyor yani nerdeyse ben terörist başıyım deyip orada yatmağa razıyım çüki nasıl olsa oanun yediğini onun sağlık sorunu giyini vs devlet içiç canını veren ne poliste nede askerimizde var helede emekli olan bir polis o adamın %1 i kadar yaşamıyor ül***i bölenler ül***i koruyandanda daha iyi yaşıyor böyle adalet olmaz olsun
sakin olun arkadaslan kımse benı kale almıyor ama elbet ahırette hesap verecegız dedıgımde unutmayın bu domuzu besleyenler de verecek elbet ama bu kadar milletin hakkını nasıl verecekler bilmem unutmayın ki allah kotulere dunyada bol rızık ve luks yasam vermıstır ama ahırette acı bı azap vardır allah bızlerı o azaptan kurtarsın..........
eninde sonunda eceli gelince ölecek gidecek.azrail adlı melek bakalım ne zaman ziyaret edecek apo'yu?
ben orda sunu dedım bugune kadar pkk tehlike iken hep dini tehlike olarak gorduler bu ulkede 28 subaT NEDEN OLDU BEN İDDAA ediyorum istesınler bır gunde bıter teror pkk nın bıtmesı cogunun para babaların işine gelmiyor gelerım imralıya oranın sorumlugune bana ne adalet bakanlıgına ait...... ayrıca elestırı yapınca neden ordu dusmanı oluyorum bunu merak ettım iftira olmadıgı surece elestırmek dogrudur.......... amacım tartısmak degıl kımseyı kırmakta degıl