Belçika'dan da sinyal alinmiyor. sadece ayardan olmaz bence redlineci arkadaslar buna bir egilse diyorum.selamlar.
Printable View
Belçika'dan da sinyal alinmiyor. sadece ayardan olmaz bence redlineci arkadaslar buna bir egilse diyorum.selamlar.
herşey için teşekkürler :wave:
arkadaşlar bilginize redlline artık güncelleme yapmıyor şuanda 19 12 2008 yapmıyor
Arkadaşım yapıyor. Akşam ben yaptırdım. Bir önceki güncelleme versiyonu V. 256. 45 ti. Yenisi ise V. 256. 55.Alıntı:
Hot Bird'te açılan paket kalmayınca tabi bu güncellemelerinde bizlere pek bi yararı olmuyor. Ancak bu güncellemeler başka uydulara gelen şifreleri güncelliyor. Hot Bird'te ise sadece TVN kanalları güncelleniyor. Bilgilerinize.
Saygılar.
arkadaslar canak baglantılarını yeni yaptırdım sadece bir gün seyredebildim ekranda lnb kısa devre mesajı çıkıyor fişi çekip tekrar çalıştınca bazen türksat çalışıyo hotbirt e geçince tekrar aynı sorun oluyo acaba montajmı yanlış yapıldı arızalı bir parçamı var swiçten olabilirmi uyducu cihazda sorun var diyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler
ben bu frekansları girdim ama benim karşıma özlem tv çıktı nasıl ayar çekebilim ben buna arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Kardeş, MENÜ+KURULUM+UYDUDAN GÜNCELLEME' ye gel. Üst bölümde uydu adı: Türksat, altında şu frekansın olması lazım. 12121 H 7200. Bunun altında güncelleme çeşitlerini sağ-sol tuşlarıyla seç ve istediğin güncellemeyi yaptır. Önce yazılımı yaptır. Yeni yazılım bulunamadı yazısı çıkarsa sol tuşla *** güncellemesine gel ve yaptır. İstersen diğer kanal listesini filanda günceleyebilirsin. Bilgilerinize.
Saygılar.
Arkadaşlar yeni şifre güncellemesi V. 266.81 uyduya verilmiştir. Yalnız Frehşlover midir nedir o kanal açılmıyor. FreeX'ler açık. Öbür kanalı açmak için Biss bölümünden bu kanalın şifrelerini alarak; kumandadaki page tuşunun alt ucuna basın. Çıkan tabloya şifreleri yazmak için kumandadan mavi tuşa basın. Şifrelerin ident kısımlarını girmeden direk olarak şifreleri girin kanal açık. İyi seyirler.
Saygılar.
Bende bu frekans çok zamandır yüklü.Fakat artık hiçbir fonksiyonu kalmadı.Muhtemelen artık REDLİNE eski performansına ulaşamayacak.