Besiktas'li olarak gorusumu soyleyeyim, Fenerbahce en kotu hallerinde bile Galatasarayi yenmistir. Tarih tekerrurden ibarettir. Kesin Fener kazanir.
Printable View
Besiktas'li olarak gorusumu soyleyeyim, Fenerbahce en kotu hallerinde bile Galatasarayi yenmistir. Tarih tekerrurden ibarettir. Kesin Fener kazanir.
galatasaray kazanır
tabiki cim bom
fener ne zaman kötü gitse bir galatasaray maçı denk gelir ve fener bütün kara bulutları dağıtır bir galatasaraylı olarak fenerin bu haliyle bizi yeneceğini düşünüyorum örnek jonson un firikiği emreye çarpan gol o maçta fener korner dahi atmamıştı çok kötü durumdaydılar ama yinede bizi yendiler
Çok kişi yanılacak ve fener kazanacak,neden derseniz böyle derbi maçlarda kim favoriyse kaybeder.Bunun örnekleri çok fener o stadta kaybetmez
Haketen kazansın temiz bir maç olsun
anket konusuna göre mesaj yazın
edit by Volkan
benim gönlüm cimbom diyor ama.sonuçta bu maç bir derbi maçı sonucu belli olmaz.iyi olan kazansın diyorum.herkese kavgasız gürültüsüz bir maç diliyorum.
Takımım kazansın isterim ama iyi oynamıyoruz bakmayın Galatasaray'ın 3-1 yendiğine göstermelik futbol oynuyoruz. Ewet belki Fenerbahçede kötü oynuyor ama onlar sonuçta her Galatasaray maçında olduğu gibi bizi yenip kendilerine gelecekler inşallah yanılırım birde Alex faktörü var Alex oynamazsa şansımız biraz daha artabilir diye düşünüyorum.