hani bu Dsmartta aylık ödeme olmayacaktı ben demiştim zamanında Dsmart aylık ücrete geçer diye duramazlar aylık ücret olmadan önce localarla milleti paralıya alıştırmaya başladılar şimdide aylık ücrete geçtiler
Printable View
hani bu Dsmartta aylık ödeme olmayacaktı ben demiştim zamanında Dsmart aylık ücrete geçer diye duramazlar aylık ücret olmadan önce localarla milleti paralıya alıştırmaya başladılar şimdide aylık ücrete geçtiler
yıllık 99 ytl verirsem 1 yıl sonra tekrar para verecekmiyim?
arkadaşaım taahhüt ettikleri noktada sorun yok ki yine aylık ücret almıyorlar..bunlar özel paketler yani o taahhüt ettikleri kanallar yine ücretsiz ama sinema paketi olsun localar olsun bunlar izle öde tarzı veya isteğe bağlı paketler..
lütfen bu konuda kafalar karışmasın..ilk reklamlarını ve o reklamlarda vaat ettikleri kanalları incelerseniz dediğimin doğru olduğunu görürsünüz..o kanallarda aylık ücret diye bir durum söz konusu değil kesinlikle
Merhaba ben kullanıyorum ve memnunum en azından ücret ödemeden belgesel seyrediyorum buda bana yeter neden bu kadar tepki var anlamadım saygılarımla
d-smart ilk günlerinde ilk ücretten başka ücret ödenmiyecegini.digerleri gibi dansöz olmadıklarını reklamlarda bagıra bagıra söylediler.ama şimdi dansöz nanayı bile geçtiler.yok aile yok full paket ile istedikleri paralarla dansöz asena bile bu kadar kıvıramazdı.millete yalan söylediler