halkımızı kim enayi yerine koyuyorsa allahından bulsun inşallah.
Printable View
halkımızı kim enayi yerine koyuyorsa allahından bulsun inşallah.
gökçek hep haklıdır arkadaşlar tebrik ediyorum 0 chp li kendisi mustaşarken aldıklarını pkk lıları izah sedmedi
Melih Gökçek bence rezil oldu.Bu gün özellikle bütün gazeteleri okudum.Belli bir gruba hizmet eden gazeteler hariç diğerlerinde halkın %80'ninin ortak görüşü İ.Melih Gökçek'in rezil olduğudur.
melıhh göcek acayıp terler doktu.vay be okulları daha ne kamu daırelerının faturalarında oynama yapmış acaba bızım kultuur bakanlıgı vergılerıde boyle artırıldımı?????
Bir kere insanoğlu ne olursa olsun bir soru sorulduğunda cevap vermesini bilir. ama Melih Gökçek öyle değildi. Kılıçdaroğlu soru sordu ama Melih Gökçek verdi veriştirdi. Terlediğine de gelince sebebi kendisine yöneltilen soruyu yanıtlayamamasıdır. Ben Ankaralı değilim yada Ankara'da oturmuyorum ama eğer Melih Gökçek cebine para atmışsa da yazıklar olsun. Tabi asla Melih Gökçek'i aşağılamak amacım değil. Ben sadece düşüncelerimi yansıtıyorum. Ama yazdığım gibi terlemesi ve canlı yayında panik yapması falan bende bu düşünceleri yansıttı. Eğer para gitmişse de bu halkın parası ve alnının terinin karşılığıdır. İYİ OLAN KAZANSIN BU SEÇİMİ.
20:25İstanbul'da son zamanlarda başlayan cami kundaklama eylemine bir yenisi daha eklendi. Yakılmak isten son cami Üsküdar'daki Kotku Camii...
20:00Avrupa'daki tek temsilcimiz olan Galatasaray yoluna kesin olarak devam ediyor ama merak edilen bunun nasıl olacağı.
19:25FED'in faizi yüzde 0.25'e indirmesinden sonra Merkez Bankası Para Politikası Kurulu da faizde indirime gitti. Yeni faiz oranları şu şekilde oluştu:
19:00Geçen haftaki Bursa mağlubiyetiyle Federasyon'a adete savaş ilan eden bordo mavili kulüp, bu kararla iyice çileden çıkacak.
18:22Bülent Ersoy'un ''halkı askerlikten soğuttuğu'' iddiasıyla 9 aydan 2,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar çıktı.
18:18Nükleer Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Tolga Yarman, Einstein'in ''Genel Görecelik Kuramı'nı'' farklı bir yaklaşımla çalışarak çürüttüğünü bildirdi.
17:45Dün akşam Melih Gökçek ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki müthiş düolloyu yöneten Uğur Dündar'ın İstanbul'dan aday olacağı gündeme bomba gibi düştü ne mal oldugu bakın açıga çıktı adam ist aday olacak chp den onun için kılıçtaroğluna çanak tuttu.yazzık
BİR İDDİA ORTAYA ATTI AMA...
Kılıçdaroğlu fena çuvalladı !
Elektromed A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kaya, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun iddiasının doğru olmadığını belirtti.
Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, ''Kılıçdaroğlu'nun iddialarının tamamının, yasal mevzuattan habersiz ve teknik bilgiden yoksun olarak hazırlandığını'' öne sürdü.
Kılıçdaroğlu'nun, konunun bir tarafı olmalarına rağmen Elektromed firmasına bir soru sormadığını ve firmayla irtibata geçmediğini belirten Kaya, Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ''Yalan yanlış bilgiler ile firmanın itibarını lekeleyecek şekilde hareket ettiğini'' savundu.
Ahmet Kaya, Kılıçdaroğlu'nun, milletvekili olarak bin 500 kişinin istihdam edildiği bir gruba ait firma hakkında iddiada bulunacaksa bunu araştırması, tarafları dinlemesi ve daha sonra iddialarının doğru olması halinde bir beyanatta bulunması gerektiğini bildirdi.
Elektromed A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kaya, şunları kaydetti:
''Firmamızın üretmiş olduğu ön ödemeli elektronik sayaçların Başkentgaz A.Ş'ye satış fiyatı 133 YTL'dir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun iddia ettiği gibi firmamız Başkentgaz A.Ş'ye 168 Avroya sayaç satmamıştır. Bu iddia doğru değildir. Ayrıca firmamızın İstanbul'a teklif etmiş olduğu mekanik doğalgaz sayacının fiyatı 23 Avrodur(52 YTL). Mekanik sayaç ile elektronik sayaç arasında teknik özellik olarak mukayese edilemeyecek kadar fazla fark vardır. Dolayısıyla mekanik sayaç ile elektronik sayacın fiyat yönünden mukayese edilmesi için kasıt olması gerekir. Elektronik sayacı, elektronik sayaç ile mukayese etmek gerekir. İstanbul 2007 Nisan ayında yapmış olduğu ihalede elektronik sayacı başka bir firmadan 103,5 Avro, yani 207 YTL'den almıştır. Bu fark, Elektromed'in, Başkentgaz A.Ş'ye ön ödemeli elektronik sayacı ne kadar uygun bir fiyatla sattığının açık bir göstergesidir.'' işte gerçek aklı olan inanır.kasıtlı olan ....
AA
ahlaksızlığın bu kadarıda fazla bir büyük belediye bakanına yakışır durumdamıydı yüzleşmede pes doğrusu ama doğru söze ne denir tabiki yanıt yok kardeşim en 300 dolara aldım o sayacı gökçek haksız ama nafile çamur adam????????????
bana okuduğun gaztenin kimin olduğunu söyle sana kim olduğunu sölimAlıntı:
melih gökçek iftiralaa belgelerle yanıtını verdi peki iftira atan şahıs ne yaptı belge yok ama getiririm bende şimdi diyorimki baykal ergenokoncudur ama belge yok
o zaman ergenokoncumu oluyor gökçeğin tek bir hatası vardı oda doğanın kalemşörlüğününü yapan uğur dündarın programına katılmasaydı
bunlara inat ... ye oy verecem bir ... li olarak:45: