aslında kabahat bizde .
madem kendi aralarında böyle bir kampanya yapmayı düşünmüşler bu yabancı hayranları kendini entel sanan bu şahsiyetleri(!)n hiç bir basın organında yer verilmemeli diye düşünüyorum.kendileri çalsın,kendileri oynasın.
Printable View
aslında kabahat bizde .
madem kendi aralarında böyle bir kampanya yapmayı düşünmüşler bu yabancı hayranları kendini entel sanan bu şahsiyetleri(!)n hiç bir basın organında yer verilmemeli diye düşünüyorum.kendileri çalsın,kendileri oynasın.
ya yıllardır kendini medeni ilan eden amerika ingiltere fransa almanya hollanda belçika vb geçmişte ve şimdi yaptıkları katliamları eleştirecek bir aydın gösterin ama olay bu değil bu gösteriyi yapan aydıların ne olduğu meçhudür ama ermeniden özürdileyecek olan biz değil onlardır 1870den beri düzenli şekilde fransız ingiliz rus ve amerkalıların desteğiyle kaç insanımı katlettikleri ortada hele son azeri savaşında küçük bebeleri doğum yapmaya yakın kadınları öldürüp kameralar çekerken cenini vahşice öldürenlerden birde özür dileyeceğim bu şerefsizler madem ermeniler bunu açıklasınlar birde kendilerine şunu sorsunlar TÜRKİyede yaşayan milyona yakın ermeni var ermenistanda yaşayan neden birtek TÜRK yok
ne olcak işte böle ermeni hayranları varken... bunların topunu sınır dışı ediceksin TÜRK topragı üstüne basmamaları lazım bunların.......
milliyetçi-mukaddesatçı olmak politikacıların ağzında bir sakız.laf ola beri gele.gönüllerinde bir şey yok.ben her iktidar döneminin kendine has zaafları vardı,olacakta çünkü sistem böyle ama hiç bir iktidar döneminde bunların sahip olduğu halk desteğine kimse sahip olmadı.Türk kimliği,Bayrak,Atatürk,Cumhuriyet rejimi,dinimizin temel taşları,dilimizin özü vede toprak bütünlüğü bu kadar büyük risk altında karalamaya ve yok edilmeye bu iktidar dönemindeki kadar maruz kalmadı.nedir bu nereye gidiyoruz artık yönümüzde belli değil.camiler yakılıyor,birde yetmiyor gibi milletimi içerden biz sadık gözüyle bakarken her türlü insanlık dışı katliamı yapıyor sonrada içimizdeki kanı bozukların ******lığıyla özür bekleniyor.daha hocalı katliamının kanı kurumadı.ben bu köpeklerin özrünüde kabul etmiyorum.konuyu açan ve hassasiyet gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler
biz bir şey yapmadıkki özür dileyelim,biz insanlık yaptık ,yapıyoruz şu güzel memlekette kardeşçe yaşasak fenamı olur? bu terbiyesizleri dikkate almayalım ama tepkimizi gösterelim arkadaşlar NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Bu süzme, ağzı açık AB hayranı, SOROS beslemelerinin yıllardır tvlerde yaptıkları programları izlerken hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyordu. Çıkanlarada "Sus be bilader, adamlar ne güzel küreselleşmeyi, AB'yi, insan haklarını (tabi ki ölen pkklıların haklarını) anlatıyorlar. Herşeye muhalif olmaya mecbur musun? diye susturmaya çalışanlar!
Beslenen yılan büyüdü. Zaptedilmesi zorlaştı. Yanına daha kuvvetli yılanlarıda katarak artık saldırıya geçtiler. Vatana millete hayırlı, uğurlu olsun. Ne diyelim.
NOT: İmza sitelerine asıl isimleriyle imza vermekten çekinen arkadaşlar, seçeceğiniz bir takma isimlede (nikle) imza verebilirsiniz. Bilgilerinize.
Saygılar.
Ermenilerden özür diliyorum kampanyasında ilginç bir imza da göze çarptı. İşte imza atan ünlü popçu.
"Ermeni kardeşlerimden özür diliyorum" kampanyası Türkiye'yi iki kutba ayırdı. Özür dileyenler ve dilemeyenler... Özür kampanyasına tepki gösterenler arasında Genelkurmay Başkanlığı var, özür dileyenler arasında ise ise ünlü pop şarkıcısı Tarkan göze çarpıyor...
Ahmet İnsel, Baskın Oran, Cengiz Aktar'ın başlattığı "Ermeniler'den Özür Diliyorum" kampanyasına destek veren isimlerden biri de pop şarkıcısı Tarkan çıktı.
TARKAN TEVETOĞLU ADIYLA İMZALADI
Oda TV'nin haberine göre Tarkan Tevetoğlu adıyla imzaladığı bildiride Tarkan, Ermeniler'den yaşadıkları acılar nedeniyle özür diledi.
İmzacılar arasında 12876. sırada bulunan Tarkan'ın özür dilemesi oldukça ilginç bulundu
kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Böylece herkesin nesebi ortaya çıkacak. Yedikleri haltın nereden çıktığına bakmaksızın yumulanların, eli yüzü pislik doludur. Kahrolsunlar.
Uyan artık milletim! Hadi ama.. iş işten geçmesin.
aynen katılıyorum usta..
aynen ben de katılıyorum her kes ne olduğunu gösteriyo