-
arkadaşlar benim fikrim hiç bir zaman emu devri bitmez şuan böyle durgun olduğuna bakmayın firmalar birbirinden bekliyor emuyu kırmalarını bu kanallara şifre kondukça birileride illegal yoldan bunları kırmak için uğraşacaklardır çünkü şifreler kırıldıkça firmalar uydu satışı yapıyorlar yani bu cihazları üreten firmalar hekırları kapalı kapalı kapılar ardından desteklemek zurunda
-
yle ya.... ne yazılım var nede *** verilyor..Nereler takıldık bilemiyorum. nerde multiler?
-
internetten ve uydudan paylaşımın olduğu bu dönemde emunun tekrar başlayacağı hayalcilikten öteye gitmez...
-
Adsl
Adsl Bağlantınız Varsa Paylaşım Alın Emuyu Unutun...
-
bence bekleyiş içinde yakında tekrar başlayacaktır
-
bence boşuna bekleriz arkadaşlar ama yapacak bişeydeyok
-
Benim fikrim uyduda emu devri kapanmıştır.Bence nedeni cihazlara emulu yazılım hazırlanması zor ve masraflı
-
Hayır arkadaşlar emu devri kapanması mümkün değil bu konuda çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olunursa herşeyi halledeceklerine inanıyorum.Elimizde mevcut olan cihazların bir bukadarı kadarda esnafın elinde bunlar ne olacak piyasada çıt yok eskiden etrafımızda elinde canak taşıyan bir sürü insana rastlıyorduk şimdi bu iş yavaşladı bu ekonomok bunalımdanda olabilir amma yinede emu üzerinde duracaklarını sanıyorum o yüzden umudumu kaybetmiş değilim herkese selamlar
-
Emu devri kapanmadı ve kapanmazda. Thor uydusu auto
-
:sunglasses2: thor uydusu ve sirıus uydusu varken emu bitmez..:smiles24: