hocam 53 yazılımını makinaya yükledim malum kabloların yerine değiştirerek şimdi 21 veya 33 yazılımını yüklesem paylaşım alabilirmiyim yoksa 53 yazılımını atanlar 53 mahkummu oldu çünkü ben 53 ten bir türlü paylaşım alamadım yumatu ıq plus twin
Printable View
hocam 53 yazılımını makinaya yükledim malum kabloların yerine değiştirerek şimdi 21 veya 33 yazılımını yüklesem paylaşım alabilirmiyim yoksa 53 yazılımını atanlar 53 mahkummu oldu çünkü ben 53 ten bir türlü paylaşım alamadım yumatu ıq plus twin
33 dercede paylaşıma son verilmiştir bundan sonra sadece 53 dercede paylaşım olacaktır
arkadaşlar benimde cihazla sorunum var IQpulus tiwin 21 derecenin yazılımını atmaya çalışıyorum olmuyor kabloların yerini degiştirdim taplin editör kullanıyorum dosyayı görüyor fakat yüklemiyor cihazı aldıımda 53 yazılımı yüklü :(
Alıntı:
1. mesajda yazılım ve yükleme loaderi vardır onla deneyiniz . taplin yükleme loaderi 2. boarda yazılım atmak için kullanılır, onun için 1. mesajda bulunan loaderi deneyiniz. yazılım almıyorsa cihazın arka panelinde bulunan 2 adet çıt çıt düğme var onun konumunu (aşağı veya yukarı) değiştirip yükleyiniz. :45:
arkadaşlar dün 21 derecenin yazılımını attım fakat kanalları açmadı sebebi nedir acaba bir arkadaşla görüştümüm nette baghdat satallite channelden 100/55 sinyal alırsan açardedi benim aldıım sinyal seviyesi 100/60 kanaları birtürlü açmadı denemediim kalmadı:)
21 derecede paylaşım pek stabil değil bazı günler oluyor bazen paylaşım olmuyor, size tavsiyem 53 dereceye geçemeniz tabi bu size yeni bir çanak almayı gerektirir, kanallar donmasız izleyebilirsiniz.Alıntı:
şu an 53 dereceden açılan kanallar
53 derecede Aşağıdaki paketleri açmaktadır.
13E Hotbird Uydusu - Nova Paketi (bir kısmı)
13E Hotbird Uydusu - xxxwiew Full
13E Hotbird Uydusu - xxx on Full
13E Hotbird Uydusu - Freex - Dorcel Full
13E Hotbird Uydusu - Absat
13E Hotbird Uydusu - Aljazera Sport (şuan yok)
13E Hotbird Uydusu - Art full
7W Nilsat Uydusu - Showtime Paketi
7W Nilsat Uydusu - ART PAKETİ
7W Nilsat Uydusu - Aljazera Sport
39 derece hellasatta bulsat paketinde 1 tp yi çözmektedir.
teknisyen usta cyfra paketi full demişsiniz, bi yanlışlık olmasın eminmisiniz bu paketin paylaşımda oldugundan.