cx NET.verilmedi yükleyemesin hiç birini.
Printable View
teşekkürler emeğinze sağlı
Beni bağışlayın.
Next Ye-2000 DPCIS SUPER PLUS için güncellemeyi flash bellekle yüklemem gerekiyor.
Dosyayı indirdiğimde winzip olarak karşıma çıkıyor, açtığımda TYPE si "BIN Image" (iso busterden açılmak üzere) olarak karşıma çıkıyor ve açamıyorum. Bana bir yol gösterirseniz sevinirim.
NEXT_YE-2000_CX_SUPER_PLUS kullanıcısıyım ama nasıl yüklenir bilmiyorum biri bana yardım edebilirmi teşekkürler
next süper x plus a ne zaman yazılım verilecek
Yazılımlarda emeği geçenlere teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim.:present:
teşekkürler...
arkadaşlar merhaba
ye 2000 cx super plus usb siz makine kullanıyorum.Yazılım yüklemek istiyorum ama sürekli hata veriyor.Her şeyi denedim bağlantım doğru hatta burda sizlerin resimli ve açıklamalı yazılım yükleme talimatlarına da baktım ve herşey doğru ama sürekli "hatalı yükleme...geçersiz versiyon" şeklinde bir hata alıyorum
nerde hata yapıyorum acaba?
arkadaşlar next 2000 cıs süper plus cihazım var cihazı fabrika ayarlarına döndürmem gerkeiyor en son 19,02,2009 uydudan güncelleme yazılımı yüklemiştim cihazı fabrika ayarlarına çevirdikten sonra cihaz 03,02,2009 yani ilk oto güncelleme attığım yazılımamı dönecek eğer 03,02,2009 yazılımına dönecekse cihazı tekrar oto güncelleme yaparsam bir sorun olurmu