Fox kuruyor demek.Belki de Fox Kids geri döner:D.Şaka bir yana Fox'un platformu var zaten Digiturk.Kanallarının tamamı orada.
Printable View
Fox kuruyor demek.Belki de Fox Kids geri döner:D.Şaka bir yana Fox'un platformu var zaten Digiturk.Kanallarının tamamı orada.
hala kuruyor gecen seneden beri ama bir icraat yok
hadi hayırlısı
Rekabet her zaman iyidir.O da gelsin bakalım biraz da ondan kazıklanalım.
eee çıkmadımı hala bu fox.
fox tv sahibi murdoch şimdide atv ve minika go minika çocuk atv hd atv haber atv haber hd yeniasır alırsa fox crime fox sport fox kids fox
avrupadaki platromunu sayarsan atv satın alırsa atv hd minika çocuk minika go şifreli olur . ben almasını istemem alırsa hepsi şifreli yeni bir platfrum olur aydın dogan star grubunu ucuza aldı yeşilçam tv dizimax ve diğerlerini sonra ne yaptı şifreli şimdide millete yıllık 180 tl satıyorlar üyeliği ben 2009 aldığım makinayı sözleşmede 23 kanal ömür boyu şifresiz olcak diye yazılı . tahütname var. kapata kapata 9 kanal a indi 3 ay önce bana dsmart telefon açıp eski üyemizsiniz isterseniz uydu makinanızı değiştire biliriz yenisinle dediler ben yok değiştirmek istemiyorum dedim neden değiştirmek istemiyorsunuz dediler istemiyorum dedim nedeni yok dedim millete telefon açıp 2009 uydu alıcılarını değiştirmeyi talep ediyorlar .amaçları eski uydu alıcılarını toplayıp yenisini verip 1 yıl sonrada 180 tl üye yapmak 2009 uydu alıcısı olanlara sözüm sakın değiştirmeyin yoksa yeni makinayı 1 yıl kullanıp sonrada yeşilçam tv seyredemezsiniz 1 yıl sonra paralı izlersiniz 180 tl verip de eski makinaları olnlar değiştirmesin. benden söylemesi
esasında fox platrom var avrupa da türkiyede olsa süper olacak