-
arkadaşlar dreeambox 500s 5ay sorunsuz kullandım 2 haftadır bi açılıyor bi açılmıyor pekde anlamıyorum lnb ayarı yok tak çıkar yapıyorum sürekli smartıda dijiyide izlemek için şimdi çalışıyor söküp öbürünü takıyorum daha ne eskisi ne yenisi çalışıyor 1-2 saat kapalı kaldıkdan sonra açılıyor zıkkım allah aşkına bi yardımcı olun...
-
dreeambox 500 s
5 aydır sorun yokdu 2 haftadır kafa yapıyor benle anten değiştirince kapanıyor bir iki saat sonra açılıyor tekrar anten değiştirme deneyince yine gidiyor kapatıyorum 2 saat sonra falan düzeliyor bune dir allah aşkına ?
-
cihazın adaptörünü değiştirin büyük ihtimal adaptörde sorun var.
-
Tşk. Denicem ışığı yanıp sonuyorrdu adaptörün zaten bellibi arızası vardı inşaallah düzelir...
-
cccam 2.0.11 yüklü ancak cccam info ya giriğimde MAIN e giriyorum bağlanılmadı diyor ne yapılabilir?
-
500 s dreambox
hocam adaptörüde değişdeim sorun devam ediyor.arkadaşda var aynı makinadan dreambox 500 s.ona verdim makinayı çalışıyor on numara,eve takıyorum çalışmmıyor,diğer çanağa geçince,tak çıkar yapınca gidiyor 2-3 saat sonra ya geliyor ya gelmiyor.internetemi sorun var acaba yoksa modem çıkışlarındamı bilemiyorum ama makinadada serverda da sorun yok test ettik. 2haftadır izleyemiorum yardım edin ne yapmalıyım allah rızası için maçları izleyemiyorum :(
-
Öncelikle kablo bağlantılarınızı kontrol edin. Birkaç nedenden yapar bu tip arızaları. Antenlerin iyi ayarlanmış olması. swiç seçiyor cihazlar ona göre swiçinizi değiştirip öyle deneyiniz. genlde bir uydudan diğer uyduya geçişlerde bu tip sorunlar oluyor. kolay gelsin.