arkadaş hızını alamamış 4 kere aynı seyi yazmış:8[1]:
Printable View
bizimde tuzumuz bulunsun banada soracak olursanız Mitsubishi derim klimanın mercedes'dir bizde 18 btu lük aldık enerji tasaruufu ve sağlamlık bakımından çok iyi çok sesiz iç ünitenin herşeyini kontrol edebiliyorsunuz ama biraz diğer klimalara göre pahalı bunu göze alabilecekseniz başka klimayı önermem bende alacakken klimayı satan arkadaşıma danıştım samimi olduğumuz için o da bu markayı önerdi sharp ta iyi dedi fakat özellikle mitsubishi dedi o yüzden ben bunu öneririm saygılar.....
Arkadaşlar merhaba..evime klima almayı düşünüyorum ancak çok fazla marka ,çok fazla birbirinden farklı özellikler ve fiyat seçenekleri sunuluyor..işin üstadı olan yada bu işlerden anlayan arkadaşlarımızın tavsiyelerini bekliyorum..yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..:ty::ty:
*Kendimizi serinletiyoruz ama dışarıda da dünyamızı ısıtıyoruz
**Hadi bizim evimizde oldu ve var sayalım,peki heryerde var mı?Ne yapacağız o zaman?
***Elektrik faturası öedeme zamanı gelince zaten hararet basacak bikere...:D Yani bütün serinlik,auto ısıya dönüşecek ve cebe zarar olmakla beraber,su kaynatmış arabaya da çevirecek bizi...:D
****Sağlığımızı da elimizle bozmamızla beraber,çekilen acı ve yorgunluk ve çevremizdekilere vereceğimiz zararla beraber derman peşine koşturacağız ve adeta "intihar" etmiş sayılacağız,değil mi?
*****Muhitinizde sivrisinek vb. varsa bir sineklik yaptırıp,ALLAH'ın verdiği zaman serinleten,vermediği zaman da zarar vermeyen "rüzgâr"ından EN EKONOMİK ve FAYDALI şekilde yararlanmanı tavsiye ederim...:D:D:D
Ciddi bir tavsiye'dir...
sen git fijutsu sever al
bende beko var klima degil gürültü makinası kullanamıyorum
arkadaşlar hepiniz birşeyler yazmışsınız ama klıma bence sağlıklı birşey değil
yazın terlemek güzeldir hasta olmassın ama klima olursa adamı hasta yapıyor .????
Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum. Bahsi geçen klimalar gerçekten sessiz mi? Çünkü komşum vestel almıştı. Duvara monte ettirmişti. Gürültüden duramayıp yere balkon zeminine indirdi. Ama yine de bu gürültüden kurtulamadık. Ayrıca içerde de ses yapıyor. Gerçi 24 butluk ama bu kadar ses yapmaması gerek.
Kısa vadeli düşünürsek ucuz olanlarını uzun vadeli düşünürsek biraz pahalı olanını mı almalıyım.
Saygılar.