sende ALLAH a emanet ol ALLAH ın izniyle herşey düzelir.SELAMLAR
Printable View
sende ALLAH a emanet ol ALLAH ın izniyle herşey düzelir.SELAMLAR
mevlam yar ve yardımcın olsun......
kanarya bir ses ver?
(kavga ile içeri ye atıldığınıda ilk öğreneceğim...kanarya umarım içeri girmez.... onca azılı dışarıda rahatça dolaşırken, hayret yahu)
selametle...
İnşallah dediğin gibi olmazda, en kısa zamanda aramıza dönersin. Böyle basit kavgayla herkes içeri atılacak olsa Türkiyenin yarıdan çoğu içerde olması lazım. Bellide oılmaz burası Türkiye ne de olsa!
Saygılar.
umarım bütün arkadaşların dediği gibi olurda aramızda görmekten mutlu oluruz kanar arkadaşımızı zamanında benimde başıma gelmişti karşı tarafın hastane raporu varsa inşallah yoktur işi o zaman bayağı zor Allah sabır ve kolaylık vermesi temennisi ile
Allah Cc Yardımcın Olsun Kalbını Ferah Tuthıc Bırsey Olmaz. Tekrar Gecmıs Olsun Aramıza Donmek Dılıegıyle Allaha Emanet Ol
büyük geçmiş olsun umarım içeriye girmezsin.herkesin başına gelmiştir mutlaka.karşı taraf küfür edince karşılık veriyoruz ve haklıyken haksız duruma düşebiliyoruz.şiddete karşıyız ama maalesef bazen böyle durumlar başımıza gelebiliyor.umarım kötü bir sonuç çıkmaz.sonuçta küfürle ağır tahrikte var.büyük geçmiş olsun.umarım aramıza kısa zamanda dönersin.
selam arkadslar.hepınıze tek tek tesekkur ederım allah razı olsun.benı mutlu edıp moralımı yuksek tuttunuz.ne kadar tesekkur etsem azdır.
dun mahkeme mayısa ertelendı.ama adamın raporu var.şikayeti geri almıyor.
izmit fethıye caddesınde yuruyoduk hanımla beraber ıkı eleman 18-19 yaslarında kufurlu konusuyorlardı ben de saygısızlık yapma lan gormuyomusun aıle gecıyo yoldan deyınce.tabı genc arkadasın bırı cıktı s...git lan sana mı soracam sendenmı ogrenecem saygıyı falan dedi.düşük bel kot pantalonu küpe kulagında zibidi.bende bana o cevabı verınce halıyle kafayı caktım serserıye.sonrası zaten caddedeyız polıs damladı karakolda 3-4 saat ıfade verdık cocuk hastahaneye gıttı burnu kırılmıs saglık raporunada durumu işlettırmıs.
komıser ve mahkemede olsun bana suc duyurunda bulnmalıyıdn adamı dovmemelıydın kanunlar var felan dendi.bakalım sonuc bırdahaki mahkemede ne olacak.
Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:Alıntı:hepinize tek tek tesekkur ederim saygı ve selamlarımla .sizlerden ayrı kalmayı hiç istemem burad aile gibbiyiz.cocugun aılesı suc duyurusunu geri aldırtmıyor tanıdık polis var ama iş kalemde bitiyor.Alıntı:
Mahkemeye çıktınmı? ne oldu?