arkadaşım ben kullanıyorum ve sorunsuz dediklerini izliyorum senin diseq ayarların farklı olabilir
Printable View
Alıntı:
forumdaki ilk mesajınız ve bilmeden yargılıyorsunuz. Cihazlardan alınan kanal listelerinde disegc ayarları farklı olduğu için sizde silinmiş servis olarak gözükebilir bu her cihazda olan bir şey bunun çözümüde silinmiş servis olan uyduda dısegc ayarlarını yenıden yaptığınız zaman o uyduyu otomatık taratırsanız silinmiş servisler ortadan kalkar. Bu konuda bböle mesaj yazmaktansa sebebini sorabilirdiniz.
dosya 1. mesajda güncellenmiştir
sayın yönetici ilk atacağım kanal listesini tam ne yapmam lazım eskileride silip ortada kalmayayım yeni kullanıyorum bu cihazı
eskiyi silmene gerek yok listeyi yüklemen gerekliAlıntı:
ayrıca nasıl yapacağın linkte mevcut..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Teşekkür ederim
Teşekürler
ben bu paketi kurdum fakat sinematv de movies24 çıkıyor ayrıca lulitv ki bu benim ve kızım için çok önemliydi oda yok yanlışım varsa nerde acaba
sinema tv'de bende sinema tv çıkıyor ayrıca luli tv'de mevcut çocuk kanallarının olduğu yere bakarsanız orada mevcut kıdsco kanalının hemen altında 99 tuşlarsanız göreceksizni tabiii sıralamada değişiklik yapmadıysanız
pardon sinema tv de movies24 çıkıyor