bende genelde pc başında olmadığımda bende olur onun dışında farketmiyor. saygılar.
Printable View
bende genelde pc başında olmadığımda bende olur onun dışında farketmiyor. saygılar.
Bizim evde genelde bende olur fazla tv izlemesekte yinede bende olur.Şu anlık evlenirsek falan eşimde olma ihtimali %100
ben evde olduğum sürece BENDE ben evde olmadığım zaman oğlumda.
içişleri içişlerine aittir.bakın beyler vukuat işlemeyin çeşitli cezalara çarprılırsınız bizden söylemesi.hanımlara sayğı duyun .çok lazımsa kendinize bir tv birde kumanda alın koyum uygun bir mekana hanım efendinin izni ile...koyun...kullanın istediginiz kadar.. zap-zup-zır-vırt tak tuk lak luk ...fırdönün istediginiz kadar .içişleri kendi dizilerini rahat rahat izlesinler fazla kızdırmaya gelmez iç işleri silahlı bir bakanlıktır görünen ve görünmeyen silahları olur.bakarsınız size dönderiverir..fazla canını sıkmayın bu ailehuzuru için çok elzemdir. huzuru bozmamak için eve hep BEYAZ bayrak alıp gelin....şak şak şaka....hı.hı.hı......
tabiiki de bende...:tongue:
bizde 3 tv 3 uydu cihazı var herkeste olduğu için herkes kendi tv sini izliyor hanım mutfakta kızım çocuk odasında bende salonda oturuyorum böylece problem çözülüyor
eve geç geldiğimizden genelde onların ellerinde ama evde olunca çoğunlukla benim dediğim oluyor