durmak yok yolsuzluğa devam......yaşasın acil kömür partisi.
Printable View
durmak yok yolsuzluğa devam......yaşasın acil kömür partisi.
ben hiç krize girmedimki
Kriz var mı, yok mu gidin kahvecilere bir sorun bakalım sizlere neler anlatacaklar. Adamlar bakkal defteri gibi borç defteri tutmaya başladılar. Bu defter, esnaf çayı için değil, normal müşteriler için tutulan defter. Sayfalar dolusu. Bazı arkadaşlar halimize şükür demişler. Hep şükürü biz söylüyoruz. Bir beyde şükür dese ya! Onların kapısından hiç şükür geçmiyor nedense? Bu şükürler hep garibanın, fakir, fukaranın ocağına yuva kurmuş galiba? Neyse gene de şükür, şükür.
Saygılar.
yılbaşından beri maffolduk çalıştıım yerden dogru dürüst maaş alamıyorum işyeri hadımköydeydi bayrampaşaya taşındı küçülme yoluna gitti 25 senelik sanatkarım böyle kötü kıriz görmedim hamdolsun teet geçiyor:(:(
Bu ankette evet oyu veren şu 37 kişiyi merak ediyorum acaba başka bir ülkede filanmı yaşıyorlar yoksa evet demelerinin altında partizanlıkmı var nasıl bu kadar tuzu kuru oluyorlar anlamak istiyorum bir türlü anlamak için ucundan tutabileceğim hiç bir şey bulamıyorum.
Valla ben dahada fazla hissediyom, Çünkü kıştı dedik bahar gelir işler düzelir ama nafile dahada berbat oldu. Başbakanda hergün çıkıp kriz bizi teğet geçmiş diyor utanmadan millet açliktan ölüyor
malesef bazılarının dediği gibi teğet geçmedi.belki geçti ben tam teğetteydim bilemiyorum.hayırlısı bakalım.dedikleri gibi durmak yola devam.one minute demeden devam...:))):bangin:
:present: usta sadece alkışlıyorum.ben kendi adıma söyliyeyim partizanı iki şekilde biliyorum.birincisi futbol takımı partizan ikincisi yabancı bir parça varya disco disco partizan....:) :8[1]:(espri olsun diye yanlış anlaşılmasın)
En son alınan uçak 62 milyon dolarcık
Pırlantanın kdv si sıfır
Araba vergileri düşürüldü
Lüx teknelerden alınan vergi oranları düşürüldü
birileri krizmi dedi Bizdemi Yok canım ne krizi yav
uçak alın pırlanta ticareti yapın, Araba alın,Çiflikler kurun çocuklarınızı Amerikada okutun.
Ben yapamıyorum hatta aç karnımı zor doyuruyorum eh oda benim beceriksizliğim olsa gerek