yanide ben başka şarkı olsyadı demek istedim türkçe..
Printable View
bence bizim şarkı norveçten çok daha güzeldi....
norveç e karşı bir insan değilim aksine severim oranın insanlarını fakat ingiltere(uk) almanya nın parçaları bizim şarkımızdan bile daha iyi müzik olarak beslenmiş doyurucu parcalardı ama sanata vs. bunlara değil karizmaya güzelliğe ve show a veriliyor puanlar ayrıca ayakçılık kıyakçılıkta hala devam ediyor böle olunca 4. olduk ilk 3 ü alırız diye umuyordum bir altı oldu ama benim için norveç bu şarkı ile asla 1. olamazdı...sulh&saygı
ben yine hadiseyi tebrik etmek istiyorum.perfonmansı gayet güzeldi.ama gel gelelim hep komşu ülkeler birbirine puan veriyor geleneksel olarak,buda bizim puanımızı etkiliyor.ülkeler demekki norveç'i daha çok beğenmişler.
NORVEÇ e oy verenin aklını seviyim,o ne biçim şarkı yaw
çocuk şarkısı gibi ritim var uyku bastı birde üstüne üstlük
adamlar puanları 12şer 12şer topluyor
:bangin: :bangin: :bangin:
Yanlış anlaşılmasın bizimki hepsinden iyi demiyorum ama NORVEÇ
şarkısına 10 basar
:ranger:
norveçin şarkısı iğrençti...
hadisenin şarkısı bence en iyiydi...
ayrıca 4. olmak iyi bi derece onca ülke arasından...
teşekkürler hadise
olacagı buydu kıvafetten kaybetti gecenki kırmızılı kıyefetten cokda şımarmıştı
Komşu ülkelerin birbirlerine oy verdiği yarışmada Türkiye, Belçika, Fransa, İsviçre, İngiltere, Makedonya ve Azerbaycan'dan tam puan aldı.
Türkiye'ye Almanya, Bulgaristan ve Arnavutluk 10 puan , Hollanda 8, Bosna-Hersek ve Norveç 7, İsveç, Romanya ve Danimarka 6 puan, Malta, Finlandiye ve Macaristan 5, Ermenistan 4, İsrail, Karadğ, Yunanistan ve Portekiz 3, İspanya 2 ve Çek ile Hırvatistan 1'er puan verdiler. Yarışmada 14 ülke Türkiye'ye hiç puan vermedi.
İşte Türkiye'nin ülkelerden aldığı puanlar:
İspanya:2
Belçika:12
Malta:5
Almanya:10
Çek Cumhuriyeti:1
İsveç:6
Fransa:12
İsrail:3
Karadağ:3
Finlandiya:5
İsviçre:12
Bulgaristan:10
İngiltere:12
Makadenyo:12
Yunanistan :3
Bosna Hersek:7
Arnavutluk:10
Hollanda:8
Hırvatistan:1
Portakiz:3
Romanya:6
Danimarka:6
Ermenistan:4
Macaristan:5
Azarbeycan:12
Norveç:7
genel tahmin
1. norveç
2.izlanda
3.türkiye
şeklindeydi azerbaycan hafif bir sürprizle bizi geçti bizde son anda norveç'den gelen oylarla ingiltereyi geçtik
bu puanlama sistemiyle yapabileceiğimiz en yüksek puan zaten bu derece olarak'da ilk 5 kuzey ülkeleri birbirine oy veriyor balkan ülkeleri birbirine italya bu yüzden yarışmayı boykot ediyor enteresan olan bosna'dan 7 puan gelmesi yani ciddiye alınacak bir yarışma değil çoğunun kime 12 puan vereceğini önceden tahmin ettim zaten al gülüm ver gülüm hesabı