- 

ben 1 mbit sınırsız kullanıyorum.45-50 ytl civarında otomatik olarak ödeniyor bankadan.şimdi yeni tarifeler çıkınca en üstteki tablodan bakarak 32 ytl'ye düşmüş olduğunu gördüm.bu gerçekten doğru mu değil mi ?

o fiyatlar operatörlere toptan satış fiyatlarıdır sınırsız hala 47 tl dir perakende.

- 

ilk bakışta güzel bi tarife gibi gösteriyolar.ayrıntılara bakınca hiçde öyle degil 

- 

bilgi icin teşekkür ederim 

- 

- 

adsli sınırsız ve normal,pek down yapmayan ev kullanıcıları için mükemmel fırsat.
 8mbit çok iyi. çok fazlada dow yapmayan biri iseniz, ve sınırsız tarifedeyseniz iyi.

15gb kotayı aşmam diyen gecebilirm. ama telekom adam olmaz hiç bir zaman :)

- 

- 

Arkadaşlar,
 Yeni tarife eşkiyalık:
 1. Yüksek hızla limit birbiriyle çelişkili şeyler. Büyük dosyalar indirmeyen biri yüksek hızı ne yapsın?
 2. Hız garantisi yok kavramı aldatmasın. 8 Mbit'e çıkmak için santrala çok yakın olmayı ve aradaki hatların mükemmel olmasını gerektirir. Operatörler bu bilgiyi vermeden herkesi tuzağa düşürmeye çalışıyorlar. Yoksa santralın yoğun ya da serbest olması sadece bilgi akışı hızını etkiler. ADSL bağlantı hızınız elektriksel bir olaydır bundan etkilenmez.
 3.Yüksek hızı düşünenler önce komşularında 4Mbit bağlanabilen var mı bir sorsunlar.
 4. bilgi için vereyim . aboneliğim 1Mbit. Ama modemden gerçek adsl hızını kontrol ettiğimde
 500 ila 900 arasında değişiyor. Bu hattın 8Mbiti kaldıramayacağı açık.

- 

Arkadaşlar,
 Yeni tarife eşkiyalık:
 1. Yüksek hızla limit birbiriyle çelişkili şeyler. Büyük dosyalar indirmeyen biri yüksek hızı ne yapsın?
 2. Hız garantisi yok kavramı aldatmasın. 8 Mbit'e çıkmak için santrala çok yakın olmayı ve aradaki hatların mükemmel olmasını gerektirir. Operatörler bu bilgiyi vermeden herkesi tuzağa düşürmeye çalışıyorlar. Yoksa santralın yoğun ya da serbest olması sadece bilgi akışı hızını etkiler. ADSL bağlantı hızınız elektriksel bir olaydır bundan etkilenmez.
 3.Yüksek hızı düşünenler önce komşularında 4Mbit bağlanabilen var mı bir sorsunlar.
 4. bilgi için vereyim . aboneliğim 1Mbit. Ama modemden gerçek adsl hızını kontrol ettiğimde
 500 ila 900 arasında değişiyor. Bu hattın 8Mbiti kaldıramayacağı açık.

- 

telefon hattı  bağlı olan  şebeke postanesine yakın  bir arkdaşım var  o bile  4 mit  alamamaktan şikayetçi idi bi ara  kaldi ki  8 mit     herkes  postane  telekom   binasına yakın yerden ev mi tutcak adam gibi bi  alt yapı yok memlekette  

fiber optik olayına  baktım  izmirde 3 yer  var   100 mit   benim bulunduğum yere 2 - 3  yıl içinde  geleceği  söyleniyor  firma tarafından

- 

Tarifelerdeki Al-sat modeli özel şirketler için belirlenmiş rakamlar.Tekil kullanıcılar o fiyattan kullanamaz yani. Özel bir servis sağlayıcı firma örneğin 1024/256 kbps hızdaki erişim paketini 32 ytl civarı alabilecek ve kendi belirleyeceği fiyattan müşteriye satacak.Kısacası fiyatlarda çok bir değişim olmayacak bence..