evet güzel bir paylaşım okurken düşünmeye sevk ediyor insanı teşekkürler...sulh&saygı
Printable View
evet güzel bir paylaşım okurken düşünmeye sevk ediyor insanı teşekkürler...sulh&saygı
herzaman herkesin başına gelebelecek ders alınacak anektot teşekkürler.
gerçekten geçen zamanın telafisi yok paylaşım en güzeli teşekkürler...
bazı şeyleri artık o kadar unuttuk ve futursuzca davranmaya başladıkki gerçekten emeğine yüreğine sağlık bu güzel paylaşım için
saolun saolun yorumlarınız için
her ikiside güzel paylaşım teşekkürler
ya mermi namludan cıktıktan sonra dönüşü varmı
harikulade. paylaşıom için teşekkürler.
Buda Bi Garip miş Yha :)
Düşdükten sonra ah keşke bakmasaydım demek fayda vermiyor. Sizi siz olun gece alaca karanlıkta merdivende yürürken asla önünüzden başka bir yere bakmayın. Ayağımızın ucundaki tehlike bence uzaklardan gelebileceklerden daha ani ve acımasız. Bu akşam oğlumun evine çay içmeye gitmiştim. Evlerimiz birbirine bayağı yakın. Çayı içip evime doğru gitmekte iken, bir evin penceresinde bir karanlığa gözüm takıldı. Sakın yanlış anlamayın rötgencilik gibi bir rahatsızlığımda söz konusu değil. Ya bir anda oldu işte, insanmı? başka bir şeymi diye daha anlamadan bir üst yola çıkan merdivenlerden birine ayağım takılıp üst yola doğru boya boy uzandım. Allahdan dizimde ufak bir sıyrıktan başka bişey olmadı. Herşey olabilirdi. Allah'tan geceydi. Siz siz olun mümkünse adımlarınızı sayarak yolda gidin. Belki birine ibret olur diye paylaşmak istedim. Olaylar hep salisede gerçekleşiyor...