sevgili beşiktaşım,sen bizi çifte kupa hediye ettin,bizlerde bir beşiktaşlı olarak çok mutluyuz.başarılarının devamını yüce allahımdan niyaz ediyoruz.sevgilerimle...........
Printable View
sevgili beşiktaşım,sen bizi çifte kupa hediye ettin,bizlerde bir beşiktaşlı olarak çok mutluyuz.başarılarının devamını yüce allahımdan niyaz ediyoruz.sevgilerimle...........
beşiktaşı tebrik ediyorum.
ama dün gece sokaklarda taraftarların yaptıkları bazı şeyler hoş olmadı verdikleri zarar. bunada karşı takım taraftarlarının ortamı germesıyle bazı illerde savaş halleri olmuş. bu tür olaylara gerek yoktu.
benım inanasım gelmio o olayları cıkaranların gerçek taraftar olduğuna provakatörler galiba. ama neyse hayırlı olsun.
bir başkadır B.J.K sevgisi. herkese neşeli günler
bir başkadır B.J.K sevgisi. herkese neşeli günler
:wave:
hayırlı olsun tebrikler arkadaşlar
selametle
Hyırlısı olsun .. inşallah şampiyonlar ligindede bu defa birşeyler yaparız .. uzun süre oldu o ligi çok özledik:clap2::
BJK futbol takımı nı tebrik ederim camia mıza şampiyonluk hayırlı olsun.. Umarım şampiyon kuluplerdede başarılı oluruzzzzz..... :)
Mustafa Denizli gelene kadar 30 yıllık Beşiktaşlıydım,bu şampiyonluğa hiç sevinemedim,önümüzdeki yıl Mustafa Denizli kovulduğunda güzelim Beşiktaşın toparlanması için en az beş yıla ihtiyaç olacaktır.Bkz.Kovulduğu takımlar.
bir galatasaraylı olarak beşiktaşı tebrik ederim herkes sivası beklerken iyi bir oyun ile şampiyonlugu aldı
Özlemle belkediğimiz Beşiktaş'ımızın şampiyonluğu hayırlı olsun. Nice şampiyonluklara.:clap2:::clap2:::clap2::