bu olay önemli bu yüzden vazgeçtim bn ta 512 kb düşürüolarmış 15 gb geçtikden sonra
Printable View
Bende 8mb geçenlerdenim hızım 6 ve y mb arasında değişiyor gayet memnunum eskiye oranla tabi burda önemli olan şu deli gibi download yapıyorsanız bu tarife size uymaz ama yok benim gibi herşeyi indirmiyor araştırıp araştırıp önemli şeyleri indiiyor ve ay içinde kota takibi yapıyorsanız sorun yok örneğin ben windows 7 ultimate indirdim siteler arasında da istediğim gibiz gezindim ama kotayı aşmadım tabi tekrar etmekte yarar var ölçüyü bilenlere yarar...:D
3 4 gun önce 8mibt sınırısız tarifeye geciş yaptım
bugun aradılar telekomdan.
hattım 6mbite kadar destekliyormuş. 6mbite sabitlendi.
eyvallah dedim.
slm benimkide 8 mgb cıktı ama pc sapıtıtı hatım 5 gündür internetim yoktu yok bugün geldi oda sordum neden diye hızlı oldugundan hatınızı geriye cektik dediler internetim hala sorunlu neden se ben hala anlayamadım yanlız dikkat edin sınırsız da olsanız kota cabuk doluyormuş bilginize ondan sonra kota aşım üçretleri gelsin paracıklar dicekler ttnet genede dikkat bence:nono::
birazadaha ucuz olsa ben geçmeyi düşünürdüm. birde kota sınırlaması var tabikii
Kota sınırlaması caydırıcı , ben her ay en az 40 gb download yapıyorum zaten :)
Şimdi kulandığımız bağlantıda hergün sorun yaşıyoruz kaldıki
8mbite ilk gecen herkeste kopma problemli oluyor.
kiminin ksıa zamanda duzeliyor ama kiminin ne yazıkkki uzun süre hiç bağlanamadığı bile oluyor. bu gece bir arkadaşın hattını yaptık. geçtiği gibi modemi kapattık açtık 1 kere bile kopmadı... şans işte.
8 mbite geçtim 4 gb kotalı henüz fatura gelmedi