cabbari çanakkalede benimde küçük çapta bir çiftliğim var şahsen ben hazır aldım ve bir dünya para vermiştim 3 sene önce anladıgım kadarıyla makineni iyice inceledim fakat nem ölçer göremedim yokmu yoksa eklemedinmi?
Printable View
cabbari çanakkalede benimde küçük çapta bir çiftliğim var şahsen ben hazır aldım ve bir dünya para vermiştim 3 sene önce anladıgım kadarıyla makineni iyice inceledim fakat nem ölçer göremedim yokmu yoksa eklemedinmi?
nem ölçer almamıştım ucuz yönlü birşey olsun dedim bir tane buldum 17 tl onu monte edecegim bugün takınca ekelrim resimlerini
selametle
evet higrometreyide ekledim işte resmi
nem oranı ilk zamanlarda %60 %70 idare eder ama çıkım zamanı %85-%90 olması lazım
yumurtaları bakkaldan mı aldın,şayet bakkaldan aldıysan çıkmaz
köy yumurtası olmalı horozsuz tavuğun yumurtasından civciv çıkmaz.icadından dolayı seni kutlarım
CABBARİ usta kış geldi civcivlere bakmak yetiştirmek sorun olmayacakmı SELALAR
Usta emeğine sağlık. Güzel bir çalışma olmuş makinayı yapacak lar için ön bir bilgi olmuş.Eğer seri üretime geçersen patenti almayı unutma :rockon:
saygılar
benim seri üretimde falan gözüm yok maksat hobi hemde yapacak arkadaşalra ön bir bilgilendirmeAlıntı:
bugün yumurtayı koyuşumun 2. günü yarında 10 adet bıldırcın yumurtası koyacagım oda 19 günde çıkıyor tavuklarla aynı güne denk gelecek bakalım nasıl olacak
hayırlı olsun inşallah sonuç olumlu olur