biz kesemeyecez dedem vardı o keserdi onuda kaybedince kimsemiz kalmadı organize edende yok bu sene kurban bayramı buruk gececek bizim
Printable View
biz kesemeyecez dedem vardı o keserdi onuda kaybedince kimsemiz kalmadı organize edende yok bu sene kurban bayramı buruk gececek bizim
kısmet olursa kesecegiz
Allah kısmet ederse keseceğiz inşallah..
Kesemeyeceğim.
kesmiyeceğiz allah kesenlerinkini kabul etsin...
evet allah nasip etiğince kesiyom kemeyede devam .. mutlu bayramlar
kurban kesmek veya kesmemek kişilerin tercihine göre olmaz dinen kurban kesmesi gerekenler allah için keserler bir kesip kesmeme tercihleri olamaz dinde ibadetler kişilerin tercihlerine bırakılmamıştır.***fim yeterse namaz kılarım ***fim yeterse oruç tutarım ***fim yeterse mal benim degilmi zekat verrim,veya hacca giderim bu işler ***fi degildir güzel dostlar rabbani emirdir kurbanda namazı kıl kurbankes buyurulmuştur mazereti olmaz hileye kaçılmaz bahane uydurulmaz dünyevi bir iki işi ertele veya terket mutlaka kurban kes bahane arama siyaset yapma piyasa arz vetalebe göre oluşur kurban fiatlarıda böyledir mutlaka kurban kes kanakıtman çok ANLAMLIDIR ALLAH İÇİN BİR YILLIK HAYAT SİGORTANDIR ŞAYET YAPMADIN İNANCIN GEREGİ BU HAYIRLI İŞİ BAHANE UYDURDUN ÇOK LÜZUMSUZ YERLERE PARALAR BULDUN HARCADIN AMMA KURBANA GELİNCE ELİN ÇOK SIKI BİRTÜRLÜ PARA AYIRAMIYOR BAK KARDEŞ DİGERLERİ HEP BURDA KALACAK ANCAK SALİH AMELLER SENİNLE GELECEK. 250 TL DEN BAŞLIYOR 750TL YEKADAR ÇEŞİTLİ KURBANLAR VARDIR ALBİRİNİ YILDA BİRDEFA KES BAHANE UYDURMA.İLAHİ EMRE YORUMLAR HGETİRME KESMESEM OLMAZMI DİYE FELSEFE YAPMA RABBANİ EMİRLERİN GÖRÜNENDEN ÖTE İLAHİ HİKMETLERİ VARDIR.SEN ***FİNE GÖRE HAREKET ETME KESME GÜNÜ BİR KURBAN ALACAK PARAN VARSA AL BİR KURBAN KESİVER RABBINA KUL OLDUGUNU GÖSTER. MALDA ONUN MÜLKTE ONUN VARBİRAZDA SEN OYALAN DENMİŞTİR HEPSİ BU KADAR.CİMRİLİK YAPMAYIN KİMİN MALINI KİMDEN ESİRGİYORSUNKİ KESMİYORSUN YOK BÖYLE BİRŞEY.KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
kesemeyceğim yazık...
Kesecek olanların kurbanlarını Allah kabul etsin. Volkan kardeş aynı duyguları ben de paylaşıyorum. En merhametli olan şüphesiz Allahtır. O'nun buyruğu herşeyden önde gelir. Bu dünyaya gelip, gelmemek elimizde olmadığına göre; kimse sıkıntı çekmek için bu dünyaya gelmek istemez. Bu dünyadaki her şey bir imtihan. Ya o koç imdada yetişmeseydi de çocuklarımızı mı kurban etseydik. Zaten o cahilane geleneğe son vermek için ve Allah bize çok acıyıp merhamet ettiği için, aynı zamanda kendisine yaklaşmak için bütün bunlar bahane
3 günlük cezadan sonra nihayet oyumu kullandım şükür nese bu sene allahın izniyle bizde kurban keseceğiz
Diğer kesemeyen arkadaşlar içinde allah bidaki sene nasip etsin kurban kesmelerini:praying::praying::praying: