İnandığınız Gibi Yaşamazsanız Yaşadığınız Gibi İnanmaya Başlarsınız (HZ.ÖMER R.A)
Printable View
İnandığınız Gibi Yaşamazsanız Yaşadığınız Gibi İnanmaya Başlarsınız (HZ.ÖMER R.A)
bilende konuşuyor bilmeyende...hemen yandaş medyaya koşuyor deniyor...diğer taraftaki kartel medya adamı konuşturmuyorki?
sonra kardeşim başörtüsünü allah rızası için takar insan..komutanıda ihraç edilecek subaya açıkça demiş zaten...halen ne disiplininden bahsediyorsunuz? 28 şubattı haklı gören halen çevrilen dolapları onca yıl geçmesine rağmen görememiş...fadime şahinlere kalkancılara takılıp kalmış...araştırın be kardeşim...kimlerin kimi ayarttığını bir araştırın...kimlerin malı götürdüğünü kimlerin kanına girildiğini... ve herşeyden önemlisi bu 28 şubatın mimarlarının dış destekli olup olmadığını? madem vatan severiz. araştırmalıyız...öğrenmeliyiz...
Kardeşimde çanakkale 18 mart ta okuyor...annem ve hanımla beraber gittik...almadılar...
Güvenliğe şaka ile karışık "inat olsun diye kardeşimi okutup bu okula dekan yapacam" demiştim... şimdi bilader iyi bir notla mezun oldu..hocası asistanlık teklifi etmiş... :) lisans ve doktora yapacak.
selametle...
ondan daha evvel 5000 yıldır ayakta kalan neydi? 5000 yılın son 1000 yılı mesela? mimari eserleri memleketimizin heryerinde halen dimdik hayatta...o neydi? kendiliğinden mi olmuştur? yoksa görmedinmi sen kellebekir? :)Alıntı:
ideolojiler değişebilir...ama devletin devamı esastır...nitekimde öyle oluyor...
başları açık olarak gezen bayanların kıldıkları namaz yaptıkları ibadetler kabul olmuyormu yoksa :49:
Amaç başı örtmek ise ordu örtemessin demiyo,örteceksende çene altından bağla,illede siyasi sembol haline gelmiş bir şekilde türban şeklini benimsiyorum diyorsan orda durcan ,atatürkünde annesininde başı örtülüydü evet bakın bakalım türbanlamı örtülmüş,tutnacak dal arayanlar biraz mantıklı olsun,
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kural heryerde kuraldır siz cematin icine ***si bir bayan sokum bakalım inanc falan kalıyomu üzmez hocaya benziyormusunuz benzemiyormusunuz görelim askerdede kural bu uyacaksınız birde sacı acık insanları düşünün onlara hakaret değilmi biz sizden daha inançlıyız neden sadece örtülüyüz komiklik istediğiniz kadar okuyun veya örtünün üzmez hoca gibi hata yaptınız mı olay biter sonra şeriat geldiğindede yok ben onu beğenmedim böyle yapalım diyebileçekmisiniz
bu 12 eylül ideolijisi değişmeden bir şey beklemeyin yazıklar olsun bunu bu hale getirenlere
bak hala demokratik açılm yapacağız diyor BİRİLERİ,şurada herkes taraflı bir gazetenin yapmış olduğu bir haberden yola çıkarak TSK yı eleştirebiliyor,neye göre 1997de olmuş olan (ne kadar doğru)olaya göre,sormazlarmı o zata şimdiye kadar neredeydin diye.....