mrhb konuyla ilgili konuşmak gerekirse 5 gün kadar oldu ben yazılım yükleyeli via 2.6 lar aktiv dir ve izliyorum hala kanallar açık sct ler full çalışmakta.
mrhb konuyla ilgili konuşmak gerekirse 5 gün kadar oldu ben yazılım yükleyeli via 2.6 lar aktiv dir ve izliyorum hala kanallar açık sct ler full çalışmakta.
arkadaslar bunları goldmaster fortis tabanlı cihazlara nasıl gırıcez yanı tek tek kanalları serviceden mı bulup ellmı gırıcez
redline br 1000x modelini açıyor mu
ben goldmaster cihazımı uydudan güncelledim hotbirdteki jsc sport açılmıştı daha başka kanallar açıldıydı ama hatırlamıyorum
teşekkürler
teşşekürle eline sağlık
xxman kardes sen fortıs hangı modelı bıde ne zaman guncelledın uydunu suanda hangı kanallar acıktır bende hotbırd te sct ler acık sende jcs acık mı yada baska kanallar...
usta benim cihaz goldmaster sat 72000 fta baldemir abim uydudan güncelleme yazılımı çıktı diye bana pm attı bende güncelledim ve jsc açıldı daha bir kaç kanalda açıldı hatta eutelsat w3 uydusunda dt nin radyo kanalları açıldı dt kullananlar bilir radyoda sabahları akvaryum var akşamda sömine görüntüsü gelir ama radyolarda görüntü var ama ses yok
bu keyleri yumatu mx readere yazdım . ama açmadı.
kubılay fun karta yazdığın doyayı atarmısın.Alıntı:
deneyelim
zira emü ile açmadı bende via 26 dosyası ilk çıktığında funa yazmıştım . bunda sadece atmele yazılıyordu
bu keyler sanırım eprom a yazılacak veriler
keyleri karta nasıl yazdınız
mümkünse gönderiverin dosyayı deneyelim bi
saygılar