Ögrenirsiniz merak etmeyin:) Programı verdim bununla yapılıyor yazılım işte:) isterseniz şu an itibariyle hemen yazılım yaparım:) sonrada turkiyeye ben veriyorum derim konu komşuya heheheAlıntı:
CifteAjan Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Ögrenirsiniz merak etmeyin:) Programı verdim bununla yapılıyor yazılım işte:) isterseniz şu an itibariyle hemen yazılım yaparım:) sonrada turkiyeye ben veriyorum derim konu komşuya heheheAlıntı:
CifteAjan Nickli Üyeden Alıntı
Eline saglik hocam.
eh bizde profesör olalim bari.
hihihihih:puah: :puah: :puah:
1 mb kaonlara olacak mı acaba.olsada olmasada sağol
1mb -2 mb farketmez hepsini oluyor yazılımınız bulun dosyayı acın daha dogrusu seçin keyleri fix leyin işte :)işi kavrarsınız çözerseniz işte herkes çözsün bu topicte yardımlaşırsınız:)Alıntı:
mustafatemiz Nickli Üyeden Alıntı
teşekkürler serkan abi yanlız dikkat etin cihazınız uçabilir
O riskide varda fazla yok.ben kendi denemelerimden biliyorum dosya boyutu normalinin ustune cıkmaması lazım.Gecen sene bende ilk basta zorlandım sonra çözdüm bunu:)Alıntı:
özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
helal olsun sana usta ben de indiriyimde yazılım yaparız artık :puah:Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı
sağol ustam paylaşım için, ben indirmeyimde yazılımda yapmayım :puah:hazır yapanlardan kullanırım artık napiim :):)
yaw bu programı indiren yazılımcı oluyorsa hemen bende indiriyimde bende yazılımcı oluyum.bu işte çok para var galiba.
zaten 70 kişi indirmiş:) 4 mb olmasına ragmen birçok arkadaşımızdan yazılımlar bekliyoruz dosya upload alanımız var orası acık verebilirsiniz yazılımları :) :)Alıntı:
umuter Nickli Üyeden Alıntı