doğru söylüyorsn sayın veyselbakan arkadaşım.bunlarda bir kin var ama açık açık söyleyemiyorlar sorun bu.
Printable View
doğru söylüyorsn sayın veyselbakan arkadaşım.bunlarda bir kin var ama açık açık söyleyemiyorlar sorun bu.
Ceddini bilmeyen Aslını asaletini bilmeyen Türk olduğuna bile şüphe ile bakılır böyle insan müsvettelerine ne demeli bilmiyorumki. Kesmin arkadaşım bunların kini ne bilmiyormusun ben kısaca söyleyeyim Kubilay Asteğmen,i ve Menemen olayını duymuşsundur sanırım bir kendini bilmez delinin kurbanı olmuş Vatanı uğruna kendini feda etmiş Türk askeri şehidimiz, Bunlarsa ona ve onun gibilere inanan kişiler bugün ellerine fırsat geçmişken hesap soruyorlar güya. Atatürk zamanında bunları insan yerine koyup affetmeseydi bugün bunları yaşamazdık işte bunların öç almak gibi düşüncelerinin eseri bu. Ataları bunların Türk olamaz.Sonumuzu Allah hayır eyleye.
ben bildiklerimi söylediğim halde...hiç bir şey bilmediğimi söyledin...Alıntı:
doğrudur ercan arkadaşım....
şurda iki lakırdı et de biz de bilelim senin neler bildiğini...e mii...
tabi mümkünse ...kendi görüşlerin olsun....:45::45:
neyse...demek ercan arkadaşımın nutku tutuldu...olur böle tıkanmalar...:)
alman arkadaşım..sana bi teşekkür etmeliyim...hani bir alman olarak...türk ırkına yaptığın övgülerden dolayı çok teşekkürler....
walla helal olsun...bu kadar türk ırkını yücelten bir alman da hiç görmemiştim...:)
erdal 05 sen milli eğitim eski bakanı hüseyin çelikin laflarını forumda satarken kendi görüşünmüydü ,kendi düşüncenmiydi ordan burdan alıp burada satmaya çalışıyorsun sonrada kendi düşüncem diye biliyorsun ercan akmana nasihat vermeye kalkışıyor tahrik ediyorsun lütfen seviyeyi düşürme , devlete , devlet büyüklerine , devlet çalışanlarına laf etme , hatta eleştirme bu benden sana tavsiyedir unutma sanal alemde boş değildir bulurlar bir yerden sonra durduk yerde başın ağırır benden soylemesi altı ustu bir ıp numarasına bakar
konu tartışmadan çıkıp karşılıklı atışma ve sataşmalar haline geldiği için kapatılmıştır