Tebrikler timsahlar
Printable View
Tebrikler timsahlar
canı gönülden kutluyorum bursayı hayırlı olsun bursaya ve bursaspor camiyasına...
dilerim bir millat olur türk futbolunda ve 3 büyüklere.
Bir Bursalı olarak adalet yerini buldu.Teşekkürler Trabzon.Trabzonu kimse satın alamadı helal olsun Trabzonlulara ne mutlu trabzonsporu tutanlara.Bilica'nın ceza sahasında penaltı noktasını kazmasından sonra Fenerbahçespor takımına acayip nefretim doğdu bir müsabakayı kazanmak için illegal yollara aşağılık harekete başvurmasına içerleyerek Allah'tan dua ederek adaletinin tecelli etmesine Tevazuyu elden bırakmayan adam gibi adam Ertuğrul SAĞLAM'ın yanında olmasına ve Bütün maclarını satın almadan Ki bütcesi rezalet olan borça batmış bileğinin Hakkı ile oynayarak kazanan Bir Evliyalar şehrinin adının Tüm Türkiye'de Ve Avrupa da sesini duyurması için duamız oldu buda Allah adaletini gercekleştirmiş oldu.Mac öncesi Yapılan röpörtajlarda Fenerbahçe takımının seyircisi ukalaca Allah'ı devre dışı bırakarak sanki Fener takımının elindeymiş gibi kazanacaklarını söylemiştir.Bu da onlara ders olmuştur.Kendilerinden çok emindiler.:tongue: :45: :clap2:: :8[1]:
Yahu Fenerbahçe yöneticilerinin demeclerine bakıyorum çok ukalaca ki ülkenin
önde gelen insanı olmasına rağmen hiçte yakışmayan demeçlerine bakarak bizzat bende nefret duygusu oluştu hiç bugüne kadar böyle birşey olmamıştı.Birde Ne zaman Fenerbahçe takımı Şampiyonlar ligi ön elemesinde elenmişti işte o zaman sitelerine girerek bari şampiyon olmayın da başka birine bırakın demiştim.İşte Avrupa'daki maçları satın alamıyorsunuz.Ben bu konuda her ne kadar Galatasaylı değilsem de Galatasarayın hakkını yemem.Sayın Aziz Yıldırım demiştiniz ki Galatasaray şansı ile Kupayı kaldırdı dediğniz peki bu şansı içerde bulduğunuz gibi dışarıda niye bulamıyorsunuz tabii ki satın alamadığınız gibi öyle Ali koç'u ve onun gibilerini yönetimi alarak biz maçları satın alıp şampiyon oluruz edası ile siz birşey yapamazsınız.Millet Artık aptal değil siz şike ile sonuca gidemezsiniz vede gerçek gizli kalmaz millet uyandı uyandıranda sayın Başbakanımız.Siz bu Takımda kalmakla bu klübe zararınız dokunuyor.Ben İkinci vede üçüncu ve sonsuz takımımda Bursaspordur bu sebeple Sayın Ali ŞEN
gibilerib yönetime gelmediği sürece Bu Fenebahcenin başarıya ulaşması ve sempatik kazanması çok zordur.:nono::
Birkaç sözümde Beşiktaş'a .Beşiktaş ne zaman Bursaspor'un düşürülmesine sebep olduğu zaman işte o zaman nefret başladı.İnanın yemin ediyorum Ertuğrul SAĞLAM Beşiktaşın başına gectiği zaman her ne kadar sevmesem de Beşiktaş'ı dua ederdim kendisine.Futbolculuğu zamanında gayet ciddi ve ukalaca davranmayarak bende şahsına karşı bir sempatim oluşmuştu.Daha sonra da ailesi ile gördüğümde o inanclı aile ortamından dolayı sevgim daha da coğaldı.Ne zaman Beşiktaş'tan koparıldı üzerine kuma getirildi Mustafa DENİZ'liyi getirdiler o zaman lanet okudum.Sayın Denizli Ertuğrul Sağlam ayrılmadan Ben BEŞİKTAŞ'lıyım dedi ve Beşiktaşı calıştırmak isterim dedi işte o zaman Sayın Denizliyede nefretim arttı ve Bugüne kadar kendisine başarması için sinerjimi vermem vede dua da etmem sadece beşiktaş'ı değil hangi takımı calıştırırsa kandisine nefretle bakıyorum.Zaten gecen sene Ertuğrul SAĞLAM'ın kurduğu takımla ekmeğini yedi başarıyı onun kurduğu takımla ulaştı bu sene ne yaptı zavallıları oynadı.Mustahak kendisine ömür boyu başarılı olamasın dilerim.
Beşiktaş takımı başarıyı ne zaman yakalar ne zaman Sayın Süleyman SEBA gibi yönetici bulursa o da o zaman yakalar.Bu benim dışarıdan bakışım yani bu takımların aynası olarak yansıtan görüşümdür... :angry8: :46: :sunglasses2:
Galatasaray Başkanı Sayın Polat da herne kadar iddalı konuşsada ne yazık ki sürüngenleri oynadılar.Böyle konuşmakla kendini ve takımını bitirir.Bu yüzden yöneticileri böyle konuşmalarını tavsiye etmem neden ben bu takımları tutmasamda bendeki oluşan ve benim gibi bakan seyircide oynadıkları takımlara karşı rezil olurlar ve iddaları da boğazlarında kalır.
Aynı şekilede Trabzonspor'un Başkanı sayın Sadri ŞENER'de yapmaya başladı onun takımıda başarılı olamadı ama Sayın Şenol GÜNEŞ'i çok severim ve Japonya'da başarılı olması için dua etmişimdir.Sayın GÜNEŞ'de bu takımın başına gelecek zamanı Sadri ŞENER'i buldu.Eğer Sayın ŞENER de diğerlerinin gittiği yoldan giderse ne yazık ki Şenol HOCA'ya üzülürüm.Bugüne kadar Trabzonspor'a nefretim olmadı ama Sayın ŞENER bunu başaracak gibi görünüyor.Ben taraftarlara sözüm yok sadece yöneticilere.Saygılarımla....
:nono:: :praying: :angry8: :8[1]:
yakışır bursama
ŞAMPIYONBURSASPOR:common001::yahoo::present::clap2::
bursaspora tşk ve nice başarılara hep yanındayız eşkelden sevgiler
ananızın aksütü gibi helal olsun size bu şampiyonluk baba memleketime kucak dolusu sevgiler mutluluğunuz mutluluğumuz oldu helal size timsahlar!!!