Polsatların tekrar emuya gelmesi sevindirici...inşallah kalıcı olurlar...
Polsatların tekrar emuya gelmesi sevindirici...inşallah kalıcı olurlar...
yurtdışı desteği super bu metaware ilkler herzam bu yazılımlara geliyor....Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
bundan sonrada gelmeye devam edecektir..
vayy be ne yazılım olmuşş
evet konu su anda rekor kırıyor online olarak.Bu cihazlara geliyor ilk yazılımlar aynı olayı difer firmalardanda bekliyoruz.Alıntı:
lazer Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım aciko 422 x serisine astra premier ve hotbird deki stream paketi gelecek haberlerini aldık umarım yakın zamanda gelir
Dahada artıları olduğu söyleniyor...cihaz olmadığı için daha yazılımı deneme imkanı bulamadım...Bu arada imzandaki "kill-bill_0003Loading..." Nedir bunun hikmeti...:)Alıntı:
lazer Nickli Üyeden Alıntı
hocam kill billin fotosunu eklemiştim ama resim eklenmedi o yüzden sadece yazı kalmışAlıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
yükleme yaptım ama kanallrı bulmuyor tekrar 158 upd yazılımını attım sorun düzeldi acaba yazılımdanmı kaynaklanıyor
stream paketi gelecek haberlerini aldık umarım yakın zamanda gelir peki bu stream paketide nedir
YAZILIMI ATTIKTAN SONRA KESİNLİKLE *** MENÜSÜNÜ KIRMIZI TUŞ İLE RESET YAPINIZAlıntı:
yukarıpark Nickli Üyeden Alıntı
Birde yukarıda olan talimatı deneyiniz.Yazılımlar hakkında bilgi sahipi olup deneyen arkadaşlarımız bilgi vereceklerdir.
I dont understand nothing of turkish language,is it true that TV Kabo it´s working with this firmware?
regards