oh be en sonunda anlaştık:smiles10 :wave:Alıntı:
@RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
oh be en sonunda anlaştık:smiles10 :wave:Alıntı:
@RTHuR Nickli Üyeden Alıntı
hepimizde sana teşekkür ediyoruz emeklerin için teşekkürler
tamam aynı renkleri farklı forumlar kullanabilir fakat yeni bir forum için bu konu kopyacılık olur belli yol katetmiş olsak belki normal karşılanabilir ama dediğim gibi bu şuan bizim için kopyacılık olur
benim niye kupam yok yaw hile yapıp ekleyebilirmiyim acaba bi deneyim:smiles10
şu paneli bi kurcalayım :puah:
kıskanma ne olur calış senin de olur diye boşuna dememişler
tesekkürler süpersatforum
istediğin kupa olsun kardeş alsana kupa :puah:Alıntı:
tike® Nickli Üyeden Alıntı
tike® Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Co Administrators
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sayın@ arthur emeklerinizden ötürü teşekkur ederim.Sizin site tasarımcısı oldugunu biliyorum dun verdiginiz sarı stilde bannerlardan çözdüm olayı.Bannerler degerlendirmeye alınacaktır.Bu siteye niye bu kadar öenm verdiginizi hala anlamış degilim ama neyse yinede teşekkurler.
Sarı stile gelince sayın bulent tekcanın kendi emek verip yaptıgı kendi forumuyla özdeşleştigi bu stili kullanmamız olamaz.Ayrıca butonlarını bile kullanmayız.Şu an bu forumda gördügünüz turkce butonlar sadece ama sadece supersatforum tarafından yapılmıştır..Stilde öyle.Çok yer var bu siteye benzeyen ama 10 aydır burası böyle diger siteleri bilmiyorum herkes bunu yapıyor renkleri sade oldugu için bu stil hep supersatforumda olacaktır..
Kolay gelsin
En doğrusuda budur. Saygı göstermek gerekir emeğe. Kutlarım sizi. Keşke forum dünyasında emeğe azda olsa saygı gösterilse. Bazıları adete parazit.
asıl ben tesekkür ediyorum kardeşim beni geri almanız özürümü kabul etmeniz benim için büyük bir onurdur artık bu forum benden hangi tasarımı isterse artık süpersatforum için herseyi yaparım ben bu tsarımcı oldugumuda saklıyordum ama sarı sitilde görmüssünüz sarı sitili asıl turkeyforumdan bakarak yapmamıstım bir özür niyetinde yapmıstım sunuda diyeyim kimsenin forumunu tasarımını calmak istemem amabilmiş olunki o sitili gercekten biryrden bakarak yada calaraqk yapılmıs degil arkadaslar umarım babberleri beyenmisinizdir tasaım adına asp +php+croldrow +phot shop +free habd+ macromedia flas mx delphi virusal basic vs.. istedikleriniz bişey varsa yardımcı olanay calısırım