bu cihazda dat formatındaki fimleri seyredebiliyormuyuz?? aslında eylul uyduya gittim saolsunlar super hd kalitesi var gösterdiler en son 430 tl demişlerdi
Printable View
bu cihazda dat formatındaki fimleri seyredebiliyormuyuz?? aslında eylul uyduya gittim saolsunlar super hd kalitesi var gösterdiler en son 430 tl demişlerdi
Çok güzel bir cihaz, ccam ve newcamd paylaşımı var. Linux tabanlı deniyor ama kullanıcılar değişiklik yapamıyor, kodlar açık değil. Sürekli yazılım desteği var. Ürününün arkasında duran bir firma. 3 aydır kullanıyorum çok memnunum aldığınız server kaliteli ise değmeyin ***finize, Donma takılma yok..
Bulsat 39.0°E irdeto 2 emu ile izlenebiliyormuyuz bu makinada. teşekkürler..
y6 yı destekliyormu? arkadaşlar
Bulsat 39.0°E irdeto 2 emu ile izlenebiliyormuyuz bu makinada. teşekkürler saygılar...
Alıntı:
bu cihazda şu an emu desteği yoktur. Ama ilerliyen zamanlarda emu yazılımıda cıkacaktır.
Şu an bu cihaz Cccam ve Newcam paylaşım için mukemmel Yarıca HD ve SD görüntü bakımından da 10 numara b ir cihaz ve şu an sadece BIIS şifreleri giriliyor ama diğer paketler için emu desteği yoktur.
Yazılanları okuyunca şüphelendim. Cihaz pek güzel mükemmel vs. diye övenlerin ya ilk mesajı ya da birkaç mesaj sahibi yeni üyeler. Eski ve tecrübeli üyeler ise cihaz hakkında sorular soruyor, lakin cihazın övücülerinden cevap çıkmıyor. Neden?
mrb. benim için önemli olan cihazın problem çıkarmadan yayınların seyredilmesi. bazı cihazlarr var ör:bulsat paketini çözüyor. seul mesela.. ama genelde sorunlu bir cihaz diye okudum yorumlardan. tuner sorunu yani. bu cihaz güzel paylaşımı deslekliyor. fakat biraz pahalı gibi . ayrıca sanmıyorumki herkesin paylaşım için en az 150 yada 300 tl gibi para ödeyecegini. o yüzen bulsat yazulımı konursa içine almayı düşünürüm şahsen . teşekkürler .. saygılar...
ne alaka burda ben kadar tecrübelisi varmı yada sizin o bir kaçtane mesaj sahibi dediğiniz yada yenı üyelerın kim olduklarını biliyormusunuz yada her soruya illaki cevap verilmek zorundamı. Şu anda idda ediyorum piyasada bu cihazın karşısında sadece Dreambox ve Vu duo var Next mış goldmastermiş sunny miş bu cihazın yaptıklarının hiç birini yapamıyor. Ayrıca görün tü kalitesi ve CCcam performansı ile Dream ve VUO bile zorlıuyor ayrıca şu an arkasında inanılmaz bir destek var diğer cihazlar gibi piayasaya bir suru reklam verilip sürüldükten sonra fos cıkan bir cihaz değil. Ve halen arge ekibi çalışıyor ve kullanıcıların isteklerıne göre cihaz yazılımına yenılıkler katıyor tabı bu yenılıkler cihazın kapasitesinin yeterliliği kadar devam edecektir.Alıntı:
cihaz kesınlıkle şu an donanımsal olarak problemsız ama tabi elektronık eşya arıza olabilir oda her cihazda olabilir. Ayrıca şimdi siz diyorsunuzkı paylaşım için kimse vermez ama bu cihazı en cok paylaşım kullananlar kullanıo ve ben şimdi sadece bir bulsat paketi için paylaşımdan vazgeçmem bu cihaz için yakın zamanda emu kullanıcıları için yazılım cıkacak. ayırca fiyatıda çok makul Cccam paylaşımı bu kadar iyi çalışan HD görüntüsü çok iyi olan bir cihaz yok mesela NEXT dobratechı için herkez susacak dobratech konuşacak dediler ama ne oldu fiyat olarak atlantadan hem fazla hemde yazılımsal olarak bir artısı yok HD görüntüsü iyi değil CCcam sorunlu ne anladım ben şimdi bu cihaza dunyanın parasını vermekten sizin seoul dediğiniz cihaz 250-300 tl arası bu cihazda 450 tl ben şimdi bir emu için neden kendımı riske atıyım yarın bulsat paketide başka şifreleme sistemıne geçerse ne olacak bunlarıda düşünmenız gerekir.Alıntı:
ayrıca bende atlanta yok ama yakın arkadaşım Sancaktar hocada mevcut bizzat onla muakyese ederek hem dreambox hem vuo duo hemde atlantayı karşılaştırıyoruz. burda kimse ye yalan dolan yada denemeden bilgi vermeyız.
slm. benimde cihaz olarak ne atlanta var nede seul.sadece.bu cihazları kullanmadım sade bu cihazlar hakkında 50 ye yakın yorum okudum .almak istediğim cihazlar arasında.sadece araştırmasını yapıyorum hepsi bu saygılar. bilgilendirme için teşekkürler...