teröre kaç bin şehit verdik? ve en son durum ne?
ellerimizmi bağlı kelepçelerle?
neden hiç bişey yapamıyoruz.?
Printable View
teröre kaç bin şehit verdik? ve en son durum ne?
ellerimizmi bağlı kelepçelerle?
neden hiç bişey yapamıyoruz.?
catışma 5 saat sürmüş ve 250 kişi olan bu hainlere neden gereken cevap verilmedi biz kendi topraklarımıza bile hakim degiliz geliyorlar karakol basıyorlar ve bu 5 saat suruyor ama canlı olarak geri donuyorlar bizim helikopterlerimiz o an ne ile meşguldu acaba yoksa bizim elimde yokmu yeter artık
Doğan haber ajansına göre, kayıp olan 1 asker şehit olmuş.
11 şehit sayısı olarak belirtilmiş..
bir şehit babası ne diyordu oğlum bana teröristleri sıkıştırıyoruz fakat vur emri verilmiyor diye söylüyordu artık bişey yazmak istemiyorum bu yazımı yazmadan önce youtubeye giremedim daha önce giriyordum 8888 8844 rakamlarıyla acaba sorunmu varki
Milletimizin başı sağolsun. Ailelerine Cenabı Allahtan sabır niyaz ediyorum. Hainlerin Allah belasını versin. Forumdaki arkadaşlardan ricam lütfen AYYILDIZLI BAYRAĞIMIZI evlerimize, balkonlarımıza, işyerlerimize asalım. BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR; TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
bence hepsı mavı marmarayla balantılı ustelıyorlar dıs gucler destek var serefsizlere teroru desteklıyorlar
Vatan sağolsun şehitlerimizin yattıgı yerler cennet mekanı olsun ailelerine sabırlar diliorum çok kötü bir durum:( 1990 da kars sarıkamışta dayım şehit olmuştu ailecek yıkılmıştık biliyorum bu durumu
emin ol ki....şehit haberlerine en az sen kadar onlarda üzülmüşlerdir....Alıntı:
üzülmemek ne mümkün zaten...
ama illa suçlu arıyorsanız....
askerlerimizi idare edenlerin..."tek askerlik" yapmaları için baskı yapın....
üstlerine vazife olmayan şeylere kafalarını yoracaklarına..."üç-beş çapulcu" dedikleri alçaklara konsantre olsunlar....
yazıktır....koskoca devlet....bir avuç çapulcuya madara oluyo...
içimizdeki ve dışımızdaki hainleri iyi tanımalıyız....
ülk emin iyi gidişininin önüne set çekmek...ayağına çelme takmak istiyolar...
şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum....mekanları cennet olsun......
Mekanları cennet olsun. Ailelerine Allah'tan sabır diliyorum.