geberdi dedikleri günün akşamı,med tv de konser veriyordu şerefsiz...
Printable View
yılamaz erdoğan diye biri var onu unutmuşsunuz herdefasında demokrasi barış eşitlikden bahseden bu şerefsiz yediği önünde yemediği ardında birde delikanlı olup ben kürtüm diyebilse ama bir kısım akıllı insanım adamı desteklemeden duramıyor yazıklar olsun birde anlamıyorum izmirde en güzel işyerleri hep bunlarda adamlar para basıyor ya biz çok aptalız ya bunlar çok akıllı bakın doğo ve güney doğuda yapılan araştırmalarda en lüks satışlar hep oralarda yeşil kart zenginliği oralarda ama hep alıyanlar elektrik su vergi vermeyenler oralarda yine onlar
ismi gecenler için yorum yapmıcam ama,
Apo, Başbakanda bize yardım ediyordu dese inanacakmısınız?
Sadece bunu merak ediyordum :)
yahu basri adam zaten kuyruğu kıstırmış yakalanmış kaybedecek bir şeyi yok öyle yada böyle kurtuluşu yok yalan söylemenin o ite ne faydası olacakAlıntı:
kaldıki bu saydıkları isimlerin o veya bu şekilde pkk ile bağlantıları olduğu hakkında yazılar var görüntüler var onun dışında söylediklerine zaten kimse inanmaz!
arkadaşlar neyi karıştırmaya çalışıyorsunuz anlamadım siz korkuyu yaşadınızmı hiç bırakında hükümetin neler yapmak işstedpini hepimiz görelim benim kanaatim bu memlekette aslında kürt ve türk ayrımının artık ortadan kalkması kanaati bunun içinde işin egelmemeyenler çeşitli haberler yapacak çeşitli duyurlar ve hükümet aleyine çalışmalar sürdürcek biz geçmişte kimin ne karıştırdığını bir kenara bırakalımda şimdi neler yapabiliriz onları tartışalım gelin hep beraber refarandumu tarışalım okyalım içeriklerini açalım vicdanene kendimizle hesaplaşalım doğruları ve yanlışmalrı yazalım bu memleketi bölemdiler bölemeycekler ama içimizde vatan sevgisi deyipte kendi ırkından başka ırkı kabul etmeyenlerede cevap vermeliyiz insanca yaşama adına çalışmalıyız biz insanız ve rahat huzurlu sağlam geleceği olan yarınlar için çaba sarf etmeliyiz bunun içinde aramızdaki sorunları halletmeli içimizdeki 2 yüzlü insanlarıda deşifre ederek saf dışı bırakmalıyız
bizden ergenekon,balyoz ve saldıray berk erzincan savcısı için her söylenene inanmamaızı isteyenler bu konuda niye inanmıyalım bir şiir davasından yargılanıp eş başkanlıkla birlikte başbakan olarak başımıza gelen hep söylediğim bu adamların gelişi normal değil kıbrısı fener rum patrikanesi sorununu kürt sorununu ermeni meselesi konusunda ve bütün devlet işletmelerini satarak tam bir amerika ve avrupa hayallerini gercekleştirerek insanımı fakirleştiren kendisinin imzasıyla kurtuluş savaşı ibaresini iptal ettiren recep beye apoyla anlaşmış olması fazla abez değil basri kardeş
Alıntı:
zaten herkesin amacı bu bende katkıda bulunayım deyip vatan millet diye nara atıp daha sonra pkk ya 7yardım eden yüzsüzlerin konusunu açtım buraya fenamı yaptık?
arkadaş yaradılanı hor görme yaradandan ötürü ben bu şekilde büyüdüm yetiştim 2. ırk değil gönüller bir olsun hainlik olmasın bu bünye 3 ve 4 ırkıda kabullenir ama vatan haini olmamak askere kurşun sıkmamak bunlarıda yapanları destesteklememek koşulu ile o zaman bu bünye isyana geçer yapı meselesi:49:
veysel bakan kardeşim düşüncelerine aynen katılıyorum.Maalesef güney doğuda yaşayan halk için yapılan fakirlik, açlık,susuzluk yoksulluk edebiyatına kananlar var.Ne gariptir ki gerçekleri görmeden savunuculuğunu üstleniyorlar adeta.Bu memleketin en gelişmiş bölgelerinde bile güneydoğudan daha fakir köyler var.Neden kimse bilmiyor?Çünkü halkı onuruna düşkün.,yetinmesini biliyor,herşeyi devletten beklemiyor.Akıllı olmak lazım.Kimsenin maşası olmamak lazım.En önemlisi artık türk halkı olarak üzerimizdeki ölü toprağından silkinip uyanmamız lazım.Türkiye üzerine oynanan oyunları iyi anlamamız ve Atatürk'ün gençliğe hitabını iyi kavramamız lazım.