hata dandik olan insalarda arkadaşlar kimse burada kolay kolay suç işlemez yalan söylemez herhalde yanlış bir tanımlama olabilir yada yanlış okuma olabilir arkadaşlar esas yanlış köktedir bekleyelm görelim
hata dandik olan insalarda arkadaşlar kimse burada kolay kolay suç işlemez yalan söylemez herhalde yanlış bir tanımlama olabilir yada yanlış okuma olabilir arkadaşlar esas yanlış köktedir bekleyelm görelim
arkadaşlar burada bu haberi kosovalı arkadaş kafasından yazmadı nette gezindiğinizde bütün gazeteler ve formlarda bu kanalın şifresiz yayına geçeceği ifade edilmiş yayıncı kuruluş sözünde durmayıp şifreli yayına devam ediyorsa bunun kosovalı ile ne alakası var!!!!!
ben zaten dedim kosovalıya hem kanalın sahibisin hemde arkadaşlarına bu kanalı şifreli seyrettiriyorsun yakıştımı hiç sana diye:D şaka bir yana burada herbirimiz bir takım haberleri mümkün olduğunca doğru kaynaklardan güvenilr kaynaklardan alıp değerli form üyelerimiz ile paylaşmaya gayret ediyoruz o yüzden herkesin içi rahat olsun!!!
Güzel bir kanal.Şifreli olmasına şaşırdım.Bu kalitede bir kanalı ücretsiz(şifresiz) yayınlayacaklarını sanmıyordum açıkcası.
heni şifresizdi... ne oldu? bende hala şifreli... :(