Sen hiç konuşma...kaçmaya devam et daha eşşek gelmedi...:wave:Alıntı:
alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Sen hiç konuşma...kaçmaya devam et daha eşşek gelmedi...:wave:Alıntı:
alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı
çok basit kerdeşim..Alıntı:
TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı
tatilin riske girdiyse hiç üzülme eger az buçuk ingilizcen varsa ben sana hemen buradan bir iş ayarlayayıom ogleyin siesta yaparsın 3-4 saat denizine git gezmene git yap tatilini:):)
bak muzo eleman arıyor hem dükkanı denizede yakın isteersen konuşuvereyim:)
Ne demek cabbari kardeş işe alır muzo birkere önce bi çalışacak bi görecez çalışması iyimi iş yapıyomu ona göre sakın muzo işe alırda ben paçayı kurtarırım diye sanma:00000004: :00000004: :00000004:Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürlerimi İstirham Ederim...Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Cabbari öneriniz çok güzel çok hoş...İngilizcem idare eder...Yabancılarla zorlanmadan gayet güzel anlaşıyorum anlatıyorum...Fakkaat küçük bir sorun var...Benim zaten dükkanım var hatta dükkanlar diyebiliriz(yakında internet cafe açıyoruz)...Şu an tatile v.b yere gidebilme şansım yok...Yoluna koyalım iş ve nakit durumunu...ver elini Bitez...:clap2:
ha hay tino bune hal
dostum boşta kadeh varsa bizde gelelim be bardak güzelmiş bizdede efkar var biraz kafayı dağıtırız :Smiletabar :00000004:
ülen sen içermiydin?Alıntı:
COEMAR Nickli Üyeden Alıntı
hesabı kapatıyorum gel hemen:)
üle cabbari geçenlerde coemar ile barda görmüşler sizi bide diyorsun gel hesabı kapatacam diye
hayda al birini vur ötekini :8[1]:Alıntı:
COEMAR Nickli Üyeden Alıntı
vah bu hale vah
hiç tereddütünüz olmasın tino abimiz felaket calışır turizme katkısı cok buyuktur bunu msn indeki turist bayanlardan sorabilirsiniz hatta bu konuda kendisine plaket verilmesi bile söz konusudur:sunglasses2:Alıntı:
muzo Nickli Üyeden Alıntı
saygılar