Printable View
Alıntı: Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sen söyle bakalım adınız nedir?? acaba.. Abi sende bi alemsin 1. mesaja baksana yazmış adını yaşını... :puah: :puah:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yakında böyle olacak forumun ismi.. :)
Alıntı: BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yakında böyle olacak forumun ismi.. :) Yaw basri abi bende öle bi site varmı diye linke tıkladım :puah: :puah:
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yaw basri abi bende öle bi site varmı diye linke tıkladım :puah: :puah: :) varmıymış..?
Alıntı: BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. :) varmıymış..? Yokmuş... :D:D:D:D:D:D
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yaw basri abi bende öle bi site varmı diye linke tıkladım :puah: :puah: Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yokmuş... :D:D:D:D:D:D Aynı tuzağın bende kurbanıyım:):)
yuh artık sizede yaa..:D:D Ama bakarsınız ilerde olabilir..:):)
Alıntı: xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Abi sende bi alemsin 1. mesaja baksana yazmış adını yaşını... :puah: :puah: görmemişim yahuu ne kadar ayıp:(:(