hayırlısı toprağım
Printable View
Redline BayiilerindeRedbox diye bir paylaşım aparatı satılıyor.Sözü edilen bu cihazsa eğer,pek bir artısı yok.Nova paketini bile açmıyor.Halen var olan CS100X ve 104X modellerindeki twin kartın açtığını açıyor.Yeni yazılımlarla yeni bir artış sağlanır mı,bilemem!Şimdilik beklemekte yarar var.
bende redline kulanıyorum ilk 1 sene çok iyidi ama kaç senedeir hiç bir hizmet ve günceleme görmedik,artık redline güvenmiyorum dikkat etmek lazım.
redlıneye twın kart taktır hotbir nilsatta şifreli kanallrı izle
arkadaslar redline icin en uygun elembi ve deyzek hangisi hangi marka ben kayseriden güncelleme yapamıyorum canak ayarınada baktım türksatı taratıyorum 120 tane kanal yakalıyor yanılmıyorsam elembiden deyzekten cıkarıp direk baglayınca sinyal cok az yükseliyor.güncelleme frekansında kalite ve seviye gelip gidiyor.
redlıne lnb ve starsat daizek
canakla ilgisi olabilirmi 90 lık ofset nex in ayarlarıda iyi elembiler next deyzekte turex daha yeni dedistirdim ama türksattan 120 kanal yakalıyor hotbirtten 812 sirüsten 154 kanal yakalıyor yalnız türksattan hotbirt e gecerken biraz gec geciyor heralde deyzekten yine degistircem eger olmazsa elembileri en iyisinden şarp ın elembilerini takıcam.
frofilden düzenledim