Bu konuda haklısınız .Benle özdeşleşmiş bir forum .Çok kişi önume engel oldu bana bir forumlarda ustalık yapan hocam senin bir yılda uyen 1000 i geçmez demişti.neden dedim arkanda vizyonun yok dedi bana.SupersatForum 27 temmuzda açıldı 10cak 2006 da 3700 uyeye ulaşmıştı.Vbulletin verisyonu yuklerken forumu firmanın yedek alıyoruz demesine ragmen kaybettik 3700 uyemiz gitti. sıfırdan kurduk 1 ocak 1 mart arası uye sayısı 3300 uyedeyken tekrar amerikalı serve rfirması servere root atarak forum uzerinde olan tum forumları sıfırladı ve yine sıfıra indik bana yedek alıyorum diyen server yetkilisi servere format atıldıgı için tekrar bastan kur forumu.Ben vazgeçmiştim kurmaktan o gun tum görevli arkadaşlarımla konuştum bana destek cıktılar devam edelim dediler.1 mart 21 haziran uye sayısı bilmiyorum su an 6500 civarıdır surekli artıyor çunki uyeye ulaştık.ve forum bu arada guvenip görev verdigimiz< bir kişi yüzünden hacklendi.kendisice hacklemişti forumu birilerinin yada kendi tetikçiligini yaparak bende herzaman forum konusunda tecrube kazandıgımın için forumu kayıpsız geri döndürdüm ve forum devam etti.Sayın arkadaşım cabbari şakacı bir mizahı olana rkadaşımızıdr.forumda espride olan şaka da olsun diye açtı konuyu ben satmak istesem bile o sattırmaz o degil tum görevli arkadaşlarım sattırmaz herkese burada teşekkur ediyorum.tabi bizi destekleyen uyelerimizde..İçimi döktüm sanırım.hocama sesleniyorum- 1000 uyen olmaz dedigin forum şu anda forumlarda ilk 5 te :45:Alıntı:
Ödül Avcısı Nickli Üyeden Alıntı