benimde antende aparat sistemiyle yapmıştık elemanla % 30 sinyal geldiğini söyledi
Printable View
benimde antende aparat sistemiyle yapmıştık elemanla % 30 sinyal geldiğini söyledi
aparatla % 30 sinyal aldık elemanla
bende çözemedim olayı izmirdeki herkes %70-%80 civarı sinyal alıyo bi tek sen %30 alıyosun ilginç ya bi lnb degiştir dıseqsiz bi denediniz mi?? fark var mı diye..
bu %30 sinyali hangi sinyali hangi frekansta deniyorlarda alıyorlar
yazın çanakları çatıya almıştık eleman turksatı güneş enerjisinin üstüne taktı taktığı yerde zor hareket ediliyor önce apartsız denedik lnbnin yanına koyduğumuz sinyal bulamadı bu arada havada kapalıydı yağmur falan yağmıştı sonra aparat taktık sinnyal % 30 civarı dedi sinyali yükseltmek için baya uğraştı ama yapamadı bende kalsın idare edelim 2 gün idare ettim böyle fakat dün gece sinyal olduğu gibi gitti yarın öğleden sonra tekrar bakacağız şunu söyleyim ödemişteki elektronikçiler ya bu işi bilmiyor yada ben çözemedim bu işi siz 90 lık çanakta rahatlıkla izlersin diyorsunuz ödemişteki elemanlar 120 lik çanak gerekiyor diyor yani bu konuda kafam çok karışık birde baktım elemanın biri apartla bağlantı yapıyorum diyor sorun olmuyor diyor bende sorun oluyor yani çözemedim bu işi
arkadaşım aparat takarsan arası çok açık kalır izleyemezsin sen bunu izlemek istiyorsan kafası dar bir lnb ile aparat kullanmadan cırt cırt ile yada telle yada bant ile sıkıştırarak yaparsan izlersin ancak
yarın öğleden sonra elemanla tekrar bakcaz bu işi lnb kalın eski tip 2004-2005 yılındaki lnblerden masrafta yapmakta istemiyorum hani elde varken birdaha almaya peki türksat uydusunda hellsattaki bazı kanalı ve kanlları alabilirmyiz.... hani yakın ya birbirine
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Aydın da 110 Cm. antenle sorunsuz.Bağlantı.montaj verilen resimlerdeki gibi.Yalnız bir frekansta sorunum var:11.512 H 30000 Gündüzleri sinyal gücü ve kalitesi 70/50 sorun yok .Ama akşamları:50/0 Diğer frekanslarda ise sinyal, 90/90,99/80 gibi.
11.012 V 30000 Frekansında sadece HD yayın olduğu için benim cihazda gözükmüyor.
Yine de daha iyi yayın almak için uğraşmaya değer,güzel kanallar var!...
emu ile izlenebilen güzel bi uydu ama resimde hellanın lnbsi tam dik duruyo hafif çevir bide öğle dene kolay gelsin
sinyal durumu nasıl yüzde kaç bende sorun varda