bukadarınada pes vala biz düşecek diye bekliyorduk adamlar bindiriyo
Printable View
bukadarınada pes vala biz düşecek diye bekliyorduk adamlar bindiriyo
en ğüzeli tüketiçiler birleşip toptan kapatmak kapatmasınlar başka yere geçmesinler diye iki yıllık sözleşme ile,tahhüt alıyorlar.
..............
Editt...
Alıntı:Yukarıda dediklerime istinaden, siz siz olun sakın 16 veya 32 mbs adsle geçmeyin. santrale eğer uzaksanız sakın gecmeyin.Alıntı:
ben bu hatayı yaptım ve 1 ocaktan beri internetim yok, en sonunda bugun var ama halen sıkıntılı çalışıyor internetim. sürekli kopuyor adsl.
hız alıcaz derken internetimden oldum. siz siz olun benim düştüğüm hataya düşmeyin. sıkıntımı bulunduğum semtin santrali bile düzeltemedi. Gayrettepe merkezden anca düzelttiler.
:46:
Geçmiş olsun abi. Ne gerek vardı Yüksek hızlara. :)
Birde geçmek istesemde (geçmiyecem) Santral bize yakın bi sorun çıkmaz.
bunun temelinde GSM operatörlerinin o kadar yaygara koparttıktan sonra 3G interneti kullandırmamakta diretmeleri işin aslı hala ve hala GSM opertaörleri 3G sınırsız internet hizmeti vermiyor vermiş olsalar şu an 55 tl ödenen ttnet sınırsız yerine herhangi bir 3G internete 70 TL bile veririm böylelikle sabit telefon derdinden modem derdinden internetteki kesinti dertlerinden kurtuluruz ki fazla bile vermeye değer hale gelir sınırsız paketler devreye girerse zaten insanlar yavaştan ttnet i terketmeye başlayınca o zaman ttnet vitesleri otomatik olarak düşürecektir..
lakin ben bunlar aralrında danışıklı dövüş yapıyorlar gibi izlenim edindim..
kimse bana anlatmasın özellikle turkcell neden 3G sınırsız internet hizmeti vermez veremez anlamış değilim birde utanmadan reklamlara alman bilimadamı çıkartıp en hızlı 3G bizde der yok çekim gücü derde sınırsız adam gibi bi tarife yapıp piyasaya girtmez..
aralarında ya anlaşıyorlar yada emir başka yerlerden geliyor ttnetten ve devletten umudu kesitim belki GSM şirketleri yaraya merhewm olur aksi takdirde yolunmaya devam edeceğiz selametle...
Devlet 3g çıkmadan daha operatörleri uyardı. sınırsız yapmayın diye.