Teşekkürler arkadaşlar. Vallaha sizleri özlüyecem.
Printable View
Teşekkürler arkadaşlar. Vallaha sizleri özlüyecem.
hayırlı tezkereler kardeşim moralini hiç bozma herkes gibi sende yapıp gelceksin..
Yok Özgür abi morelim bozuk değil aksine çok yüksek. Basri abi sıcak süt çokokrem oh iyi beslemişler ozamanlar.:sunglasses2:
hayırlı tezkereler kardeşim gel tezkere gel
Hayırlı teskereler kardeşim Allah kavuştursun inşallah gittiğin yer hayırlı olur senin için
Hayırlı teskereler. Allah yolunu açık etsin... Bu forum Seninle Gurur Duyuyor... En büyük ASKER bizim ASKER. Yavaş yavaş havaya sokalım değilmi?:clap2:::clap2:::clap2::
Basri Mutaf profil yaşın 29. Tam 10 sene önce askerlik yapmışsın yaş 19. Sen askere erken gitmişsin galiba. :8[1]:Alıntı:
------------------------------------------------------------
Basri; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. forumda yaş 15te yazabilir usta :tongue:
2001 - 5 marttı ben askere gittiğimde. 1981/1 tertip Burdura gittim...
benım de acemı birliği burdurdu.
Yemek konusunda sıkıntı cekmesın cok guzel yemek cıkar. Ama oranın bir gece soğu vardır akıllara zarar tam dönemınde gidiyorsun. Ayrıca hasta olmamaya bak reviri berbat bir yerdır giden dahada kötü olup dönerdi bende gittim gidip gitmeyeceğime pişman olmuştum. Giderken fazla bişi götürme zaten 1 ay boyu bol bol yürüyüş yapacaksın bu soğukta kulakların yara olur en fazla o.
Şansın varsa tavisyem giderken eğer gizilice sokabilirsen vitamın ve grip ilaçı sok dıecem ama girerken cantan cok sıkı şekilde aranıyor artık o ilaçları ufak ufak kesıp neyın içine koyrsan koy ama vitamın ve grıp ilacı al mutlaka. dieceksınkı şimdiki yerım cokmu sıcak ama oranın havası çok değişiktir gunduz guneş yakar gece soğuk adamın ciğerıne işler 4 mevsimi yaşarsın bır gun içinde o kadar değişik bir yer. ben mayıs ayında gittim oraya cok kötu hasta oldum ve acemı birliği zehir oldu bana artık burdurun yakınından bile geçmiom.
Volkan gerçekler acıdır ama bari yerinde görseydi daha başlamadanAlıntı:
kardeşimi perişan ettin? Ama şunu söyleyeyim bana güleceksiniz belki ama -15 derecede sabah soğuğunda veya gece nöbetinde kulağımın yanarak sızlamasını özledim.VATANIMA CANIM FEDA...